Buffet Houten

Organiseer jij binnenkort een buffet in Houten? Zoek dan niet verder! Buffet Catering Nederland staat voor jou klaar. Wij ontzorgen jou voor, tijdens en na het buffet. We hebben diverse pakketten beschikbaar waar je een keuze uit kunt maken. Zo is er voor elk feest of evenement een passend buffet. 

Bekijk ons aanbod

Buffet catering in Houten

Onze hoofdvestiging is gevestigd in Veenendaal, waardoor we makkelijk op een door jou gekozen locatie een buffet in Houten kunnen verzorgen. We weten goed dat een evenement organiseren tijdrovend is. Bij Buffet Catering Nederland zorgen wij ervoor dat je niet over het eten hoeft na te denken en dat je al jouw energie in andere elementen kan stoppen. Al vanaf 25 personen regelen wij dat het buffet tot in de puntjes wordt geregeld. Van het opzetten van het buffet tot het afwassen van de borden, niks is te gek! Vanaf 50 personen is het werk van de kok en het transport van het buffet in Houten inclusief.

Verschillende buffet opties

Op onze website bekijk je makkelijk de buffetten die wij aanbieden. We beschikken over veel variatie, zoals onder andere:

  • Italiaans buffet
  • Lunch buffet
  • Hapjes buffet
  • Kerstbuffet

De voorbeelden bovenstaand, zijn maar een klein onderdeel van ons aanbod. Voor elke gelegenheid worden onze gerechten vers en met liefde voor jullie klaargemaakt. Zijn er kinderen aanwezig op het evenement? Geen zorgen, we hebben ook een pakket speciaal voor kinderen beschikbaar.

Drankarrangement tijden het buffet in Houten

Tijdens het buffet wil je natuurlijk ook dat jouw gasten een drankje in de hand hebben, maar weet je niet hoe je dit kunt regelen? Geen zorgen, wij bieden ook een drankarrangement aan. Van een goede fles wijn tot een koud glas cola, wij regelen dat de gasten niets tekortkomen. Bij het drankarrangement zijn alle materialen inbegrepen. Denk hierbij aan een bar,tapinstallatie en de glazen. Het arrangement kost € 7,50 per persoon voor twee uur. Voor elk extra uur betaal je € 3,50 per persoon. Het drankarrangement is te boeken in combinatie met een van onze buffet pakketten.  

Buffet cateraar Houten

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. Ben jij al zeker van jouw wensen, dan is het ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Vertel in de aanvraag al jouw wensen en ideeën, zodat wij deze wensen kunnen uitwerken voor jouw buffet in Houten. 

Offerte aanvragen