Buffet Rotterdam

Ben je op zoek naar buffet catering in Rotterdam? Dan ben je aan het juiste adres! Buffet Catering is de specialist in het organiseren van een verzorgd buffet. Of het nu is voor een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft of evenement: met onze pakketten onderscheid je jezelf met verse en smaakvolle producten. Bekijk onze mogelijkheden en kies voor een complete beleving!

Bekijk alle pakketten

Buffet Catering in Rotterdam vanaf 25 personen

Je kunt al gebruik maken van onze buffet catering diensten vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen krijg je kosteloos een kok die het vlees, vis of groenten gaat bereiden op de BBQ. Mocht je verdere wensen hebben dan kunnen we samen kijken naar de beste opties om jouw wensen tegemoet te komen. Hiervoor kun je altijd het beste even contact opnemen met ons. Zo kunnen we eventueel een afspraak maken voor een oriënterend gesprek.

Zorgeloos buffet in Rotterdam

Wil je in Rotterdam een buffet organiseren zonder je zorgen te maken over de bereiding en presentatie van het eten? Onze buffet catering service zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Van voorbereidingen in onze professionele keuken tot het smaakvol presenteren van de gerechten op de gewenste locatie, wij nemen je al het werk uit handen, zodat jij optimaal kunt genieten van je evenement.

Keuze uit diverse buffetten 

Bij buffetcatering in Rotterdam heb je keuze uit diverse buffetten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een Italiaans buffet met verse pizza’s, pasta’s en salades. Of een Oosters buffet met heerlijke diverse curry’s, rijstgerechten en loempia’s. Daarnaast hebben wij ook een buffet met typisch Nederlandse gerechten zoals stampot en gehaktballen. Of misschien heb je liever een barbecue buffet met diverse soorten vlees en vis, salades en broodjes? Kortom, er is voor iedereen wat!

Flexibele buffet cateraar Rotterdam

Als ervaren buffet cateraar in Rotterdam begrijpen wij als geen ander dat elk evenement uniek is en specifieke wensen heeft. Daarom bieden we flexibiliteit in onze buffet catering opties, zodat je het perfecte menu kunt samenstellen dat aan al jouw eisen zal voldoen. Bovendien gebruiken wij alleen de beste ingrediënten en zorgen onze professionele koks voor een bereiding met liefde en passie voor alle gerechten.

Wij zijn niet alleen flexibel in het menu samenstellen maar ook kun je ons inhuren op diverse locaties. Een paar opties zijn: verzorgd buffet Nieuwegein, Hoevelaken buffet ontdekken, Buffetaanbod Houten en Veghel buffetkeuzes.

Neem contact met ons op

Of het nu gaat om een lunchcatering of een grootschalig avondfeest, wij brengen het gewenste buffet van jou naar de desbetreffende locatie. Zo kunnen jij en je gasten in alle rust genieten van heerlijk eten en goed gezelschap.

Offerte aanvragen