Buffet Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een buffet cateraar voor een buffet in Nieuwegein? Buffet catering verzorgt buffetten in Nieuwegein. Wij bieden een breed assortiment buffetten aan. Geef je een feestje of organiseer je een teamdag voor het bedrijf waar je werkt? Voor welke gelegenheid dan ook, wij zorgen dat er een passend buffet voor jullie klaar staat. Ben je benieuwd naar onze buffetten? Bekijk hier onze mogelijkheden.

Bekijk onze pakketten

Buffet Catering in Nieuwegein

Buffet Catering is een onderdeel van Catering Group Nederland, gevestigd midden in het land, namelijk in Veenendaal. Vanuit Veenendaal kunnen we snel een buffet leveren in Nieuwegein. Wij vinden het belangrijk dat jij samen met jouw gasten een smaakvolle beleving ervaart.Je buffet catering in Nieuwegein  wordt van begin tot eind, op een door jou gekozen locatie door ons verzorgd. Samen bespreken we al jouw wensen, zodat jullie optimaal kunnen genieten van het buffet.

Voor ieder moment een buffet

Voor elke gelegenheid bieden wij een buffet aan. Waar je ons dan ook voor nodig hebt, wij staan voor je klaar. Denk bijvoorbeeld aan:

- bruiloften
- borrels
- bedrijfsevenementen
- meetings
-verjaardagen

Wij snappen dat er voor elke gelegenheid een andere aanpak nodig is. Bij ons staan de wensen van de klant centraal,samen met jou overleggen we graag hoe wij het buffet mogen verzorgen.
Heb je vooraf vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw evenement? Neem dan contact met ons op.

Buffet Nieuwegein vanaf 25 personen

Al vanaf 25 personen maak je gebruik van onze buffet cateraar. Ideaal als je geen zin hebt om te koken op die ene familie verjaardag. Bij een boeking vanaf 50 personen komt er een kok jouw buffet regelen én regelen wij het transport van de catering. Daarnaast ontzorgen wij onze klanten graag. Dit betekent dat wij ook zorgen voor RVS-bestek, porseleinen borden en buffetgereedschap. En de afwas achteraf verzorgen wij. Heerlijk toch? Deze extra's zijn inbegrepen bij de prijs.

Voor ieder wat wils

Wij beschikken over een groot assortiment zorgvuldig samengestelde buffetten, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Maak je buffet pakket compleet met ons drankarrangement. Vanaf € 7,50 per persoon, kunnen jij en je gasten genieten van een lekker drankje tijdens het buffet.

Interesse voor een buffet in Nieuwegein?

Ben jij nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen bij een buffet in Nieuwegein? Neem contact met ons op, dan bespreken we samen jouw wensen.
Of ben jij al zeker van je keuze, vraag dan een offerte aan.

Offerte aanvragen