Catering Veenendaal

Ben je op zoek naar catering in Veenendaal voor de complete verzorging van jouw feest of evenement? Een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt en gevestigd is in het midden van het land?  Dan ben je voor catering in Veenendaal aan het juiste adres bij Buffet Catering Nederland, onderdeel van Catering Groep Nederland. Wij maken van jouw feestje of evenement een geslaagde dag vol lekkere hapjes en drankjes.

Waarom Buffet Catering Nederland voor jouw cateraar in Veenendaal?

Wij onderscheiden ons door onze opvallende, persoonlijke en open benadering. Buffet Catering Nederland staat voor een smaakvolle beleving, waar je gasten alleen maar meer van willen. Dagelijks staan onze gemotiveerde medewerkers klaar met een dosis lef en liefde om partijen optimaal te verzorgen. Door onze centrale ligging als Veenendaalse cateraar zijn wij in staat om snel te schakelen en zijn wij snel op locatie door heel Nederland.
Naast Veenendaal zijn wij ook op andere locaties in te huren zoals: compleet verzorgd buffet Houten.

Mogelijkheden catering Veenendaal

Buffet Catering Nederland is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderscheidende cateraar in Veenendaal en omstreken. We bieden verschillende pakketten en arrangementen aan. Onze pakketten bevatten uitsluitend smaakvolle en verse producten. Ook is er keuze genoeg voor de kleinere gasten. Naast eten bieden wij een drankenarrangement aan en de mogelijkheid tot partyverhuur.

Bij partyverhuur kun je denken aan podia, stattafels, Duitse bankensets, tenten en stoelen. Wij verzekeren je dat we voor ieder wat wils hebben. Van de Italiaanse en Nederlandse keuken tot aan Aziatische gerechten. Tevens zijn vanaf 50 personen de kok, barkeeper en het transport kosteloos. Kortom: wat betreft catering voel je je onder onze dienstverlening als een vis in het water! Neem vrijblijvend contact met ons op om een buffet te organiseren in Veenendaal en omstreken.

Als onderdeel van Catering Groep Nederland bieden wij ook speciale barbecue cateringpakketten aan in Veenendaal. Deze pakketten bevatten een diverse mix van vlees- en visgerechten, salades, sausjes en stokbrood. Ook zijn er genoeg vegetarische mogelijkheden, dus neem eens een kijkje! En ben je nog op zoek naar een mooie plek voor jouw bedrijfsfeest, evenement of bijeenkomst? Bekijk dan onze pagina met de mooiste locaties, verspreid over heel Nederland!

Catering in Veenendaal voor particulieren en bedrijven

Naast catering voor particulieren, verzorgen we ook catering voor bedrijven in Veenendaal en omstreken. Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment, waaronder buffetten, foodcorners, stamppotten, broodjes en nog veel meer. Wij verzorgen een lekkere lunch voor je collega’s of zakelijke relaties. In combinatie met jouw wensen zorgen we samen voor een uitstekende indruk en krijg je de verzorging die je van een cateraar mag verwachten.

Cateraar in Veenendaal

Op zoek naar een cateraar in Veenendaal die kan zorgen voor een geslaagde dag? Dan kan Buffet Catering Nederland je helpen. Wij nemen je zorgen uit handen en zorgen voor een geweldige dag vol met lekkere hapjes en drankjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of om een evenement te organiseren. Wij zijn dé betrouwbare cateraar voor jouw bedrijfsfeest, evenement of trouwerij.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62