Totaal verzorgd buffet

Vanaf 25 personen kun je bij ons een totaal verzorgd buffet boeken van hoogstaande kwaliteit, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het organiseren en verzorgen van totale feesten.

Buffet Catering Nederland biedt o.a. de volgende pakketten:

Bekijk hier ons complete aanbod van buffetpakketten. Wil je liever iets anders? Bespreek het met ons, samen komen we tot een fantastisch concept!

Inclusief materialen

Onze buffetpakketten zijn samengesteld door onze koks die passie hebben voor koken. 

Het buffet wordt totaal verzorgd en is inclusief de volgende materialen:

  •  Porseleinen borden en RVS-bestek; of biologisch afbreekbare wegwerpborden, bestek en servetten
  • Chafing dishes en opscheplepels
  • Buffettafels en buffetrokken

Vanaf 50 personen is de kok kosteloos aanwezig om het buffet te begeleiden en het eten te bereiden en rekenen we geen transportkosten.

Compleet feest

Het is ook mogelijk dat wij de gehele organisatie van het event op ons nemen. We creëren originele en succesvolle events.

Het buffet kan uitgebreid worden met:

  • Ons drankenarrangement, dit is inclusief barkeeper, koelingen, tapinstallaties, bar, glazen, bedieningsmaterialen, schoonmaakkosten. 2 uur onbeperkt drinken voor € 9.50.
  • Partyverhuurmaterialen, zoals partytenten, tafels, stoelen, podia ed.
  • Eventmanager, wij kunnen het evenement of partij totaal verzorgen en organiseren, op jullie eigen locatie of op voor ons bekende locaties. Graag komen wij vrijblijvend langs om al deze punten met je door te nemen.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62