Buffet bruiloft

Bij een bruiloft hoort uiteraard het juiste buffet. Logisch want het is een bijzondere dag waarop jij en je geliefde elkaar eeuwig trouw beloven. De zaal zit vol vrienden en familie die jou en je geliefde al het geluk van de wereld toewensen. Bij zo’n groots evenement hoort natuurlijk een groots buffet. Wij hebben veel ervaring met het verzorgen van complete feesten en bruiloften. Voor het regelen van een buffet voor jouw bruiloft ben je bij ons aan het juiste adres!

Welk buffet kies jij voor de bruiloft?

Bij buffetcatering beschikken we over diverse pakketten in verschillende soorten en maten. Hierdoor zijn wij in staat voor elke bruiloft het perfecte buffet samen te stellen. Onze pakketten verschillen niet alleen in formaat maar ook in stijl. Zo beschikken we over een heerlijk Oosters buffet, waar jij en je gasten heerlijk genieten van smaaksensaties uit de Aziatische keuken. Mocht dit net te spicy zijn dan hebben we ook een Italiaans buffet waarbij de pure smaken uit Italië op jouw bruiloft worden geserveerd. Voor wie in de wintermaanden besluit te trouwen hebben we ons herfst & winterbuffet. Dit buffet is samengesteld uit heerlijke seizoensgebonden producten en is verkrijgbaar van oktober tot en met maart. Heb jij wensen voor een buffet die niet direct tussen onze pakketten staat? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met jullie mee!

Op zoek naar een geschikte locatie?

Naast het eten op de bruiloft is een mooie locatie ook van groot belang om een bruiloft te doen slagen. Heb je nog geen locatie voor jouw bruiloft? Geen paniek, wij beschikken over diverse locaties waar wij mee samenwerken. De locaties zijn stuk voor stuk geschikt om jouw bruiloft te vieren.

Compleet verzorgde bruiloft

Bij ons kun je terecht voor een compleet verzorgde catering voor jouw bruiloft. Naast het buffet voor de bruiloft kun je bij ons ook terecht voor partyverhuur. Denk hierbij aan pagodetenten, tafels, stoelen en sfeervolle verlichting. Wij horen graag wat je van plan bent zodat wij kunnen aangeven wat we voor je kunnen betekenen. Samen komen we tot een fantastisch concept!

Zorg voor heerlijke drankjes

Naast het juiste buffet kunnen wij ook het drankenarrangement voor jullie verzorgen. Voor slechts € 9.50 per persoon heb je geen omkijken meer naar de dranken voor jouw gasten. Ons drankarrangement is inclusief: 
● De tapinstallatie
● Glazen 
● De bar
● De schoonmaak
● Barkeeper (vanaf 50 personen)

En uiteraard kunnen wij ook de champagne of prosecco verzorgen voor jullie bijzondere dag. 

Meer informatie over de mogelijkheden?

Wil jij meer informatie over het regelen van een buffet voor jouw bruiloft? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het aanvragen van een offerte kan gemakkelijk via de onderstaande knop.

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62