Hapjes aan huis

Als je een feestje geeft of een evenement organiseert, wil je je gasten goed verzorgen. Dat hoeft niet altijd met een uitgebreid buffet of diner, je kunt ook kiezen voor lekkere hapjes! Met een uitgebreid assortiment hapjes, geserveerd op mooie schalen, zul je je gasten zeker verrassen en verwennen. Bij ons regel je eenvoudig en snel de lekkerste hapjes! Zo kun jij genieten van je feestje!

Hapjes catering

Buffet Catering levert hapjes aan huis zoals jij dat wilt! Onze hapjes catering is uitgebreid en zal een echte verrassing zijn voor de gasten. Wij hebben onze hapjes opgedeeld in meerdere categorieën. Ons arrangement Hout & Vertrouwd bestaat uit verschillende soorten ambachtelijke worst en boerenkaas in combinatie met gehaktballetjes met diverse sauzen. Op de (sta)tafels zorgen we voor notenmelange en groentechips.

Naast deze klassieke hapjes die we aan huis leveren, hebben we ook een exclusiever hapjesarrangementen en uiteraard ontbreekt de bittergarnituur ook niet. Met onze hapje arrangementen verwen je jouw gasten met luxere culinaire hapjes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bruschetta met parmaham en tapenade. Of een daikon beef rolletje met teriyakisaus.

Drankenpakket bij hapjes aan huis

Bij onze hapjes die aan huis worden bezorgd hoort natuurlijk een heerlijk drankenpakket. Buffet catering verzorgt namelijk graag complete feesten. Daarom beschikken we over uitgebreide drankenpakketten en de mogelijkheid tot partyverhuur. Voor € 9.50 per persoon voorzien we de gasten van frisse dranken die passen bij de hapjes. Voor partyverhuur kun je het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Ontdek ook buffet catering in AmersfoortBarneveld of buffet catering in Apeldoorn

Meer weten over hapjes aan huis? 

Wil je meer informatie over hapjes aan huis? Neem dan gerust contact met ons op! Een offerte opvragen kan natuurlijk ook, klik dan op onderstaande button. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62