Cateraar Veenendaal

Cateraar Veenendaal

Ben je op zoek naar een cateraar in Veenendaal voor de complete verzorging van je feest of evenement? Dan ben je aan het juiste adres bij Buffet Catering Nederland, onderdeel van Catering Groep Nederland. Een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt en is gevestigd in het midden van het land: Veenendaal. Wij maken van je feestje of evenement een geslaagde dag vol lekkere hapjes en drankjes.

Waarom Buffet Catering Nederland?

Wij kunnen ons onderscheiden door de opvallende, persoonlijke en open benadering. Buffet Catering Nederland staat voor een smaakvolle beleving, waar je gasten alleen maar meer van willen. Dagelijks staan onze gemotiveerde medewerkers klaar met een dosis lef en liefde om partijen optimaal te verzorgen. Door onze centrale ligging als cateraar in Veenendaal zijn wij in staat om snel te schakelen en zijn wij snel op locatie door heel Nederland.

Onze producten en diensten

Buffet Catering Nederland is in de loop der jaren uitgegroeid tot een onderscheidende cateraar in Veenendaal en omstreken. We bieden verschillende pakketten en arrangementen. Onze pakketten bevatten smaakvolle en uitsluitend verse producten. Ook is er keuze genoeg voor de kleinere gasten. Naast eten bieden wij een drankenarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur. Bij partyverhuur kun je denken aan podia, stattafels, Duitse bankensets, tenten en stoelen. Wij verzekeren je dat we voor ieder wat wils hebben. Van de Italiaanse en Nederlandse keuken tot aan Aziatische gerechten. Tevens zijn vanaf 50 personen de kok, barkeeper en het transport kosteloos. Neem vrijblijvend contact op om een buffet te organiseren in Veenendaal of omstreken.

Cateraar voor particulieren en bedrijven

Naast catering voor particulieren, verzorgen we ook catering voor bedrijven in Veenendaal en omstreken. Je kunt bij ons kiezen uit een groot assortiment, waaronder buffetten, foodcorners, stamppotten, broodjes en nog veel meer. Wij verzorgen een lekkere lunch voor je collega's of zakelijke relaties. Samen zorgen we voor een uitstekende indruk. Neem vrijblijvend contact op met Buffet Catering Veenendaal.

Cateraar in Veenendaal

Op zoek naar een cateraar in Veenendaal die kan zorgen voor een geslaagde dag? Dan kan Buffet Catering Nederland je helpen. Wij nemen je zorgen uit handen en zorgen voor een geweldige dag vol met lekkere hapjes en drankjes. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen of om een evenement te organiseren. Wij zijn dé betrouwbare cateraar uit Veenendaal.