Buffet Veenendaal

Ben je op zoek naar een lekker buffet? Buffet catering is de specialist in het verzorgen van buffetten in Veenendaal. Ons aanbod van buffetpakketten is zeer uiteenlopend, zodat er voor iedere gelegenheid en elk budget een passend buffet is. Bekijk hier ons aanbod.

Bekijk alle pakketten

Buffet Catering Nederland in Veenendaal

Buffet Catering is een onderdeel van Catering Groep Nederland, een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt. We zijn gevestigd in Veenendaal en zijn daarom de geschikte cateraar voor een buffet in Veenendaal. We zijn onderscheidend door onze opvallende open en persoonlijke benadering. we staan voor een smaakvolle beleving voor jou en je gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde. Naast Veenendaal zijn wij ook op andere locaties in te huren zoals: compleet verzorgd buffet Houten.

Buffet Veenendaal vanaf 25 personen

Je maakt al gebruik van onze buffet catering diensten vanaf 25 personen. Ideaal voor een verjaardag, bedrijfsfeest of familiedag. En vanaf 50 personen krijg je er een gratis kok bij. Voor zowel grote als kleine evenementen kun je bij ons terecht!

Dranken all-in bij buffet Veenendaal

Maak het buffet compleet met ons drankenarrangement, voor slechts €6,50 kunnen jij en je gasten genieten van een lekkere frisse drank bij het buffet. 

Compleet verzorgd buffet

Ga voor de compleet verzorgde ervaring: vanaf 50 personen krijg je kosteloos een kok op locatie en gratis gekoeld transport. Dat is inclusief:

  • RVS- bestek en porseleinen borden
  • Buffetgereedschap en materialen
  • En de schoonmaak van deze middelen

Zo is het wel heel makkelijk geregeld!

Meer informatie over buffet in Veenendaal?

Wil je meer informatie over een buffet in Veenendaal? Neem dan contact met ons op en bespreek met ons je wensen! Als je graag een buffet wilt aanvragen, klik je op onderstaande button. Naast buffetten in Veenendaal ben je bij ons ook van harte welkom voor buffetten in Ede, buffetcatering in Barneveld, buffetcatering Tiel, buffetten in Utrecht en omstreken

Offerte aanvragen