Buffet Gelderland

Op zoek naar een professionele buffet catering voor je evenement? Wij verzorgen een buffet in Gelderland graag voor je. Wat je wensen ook zijn, wij maken er maatwerk van en zorgen dat alles tot in de puntjes klopt. 
 
Bekijk onze pakketten
 

Geniet van een onvergetelijk buffet in Gelderland 

De basis van onze succesvolle buffet catering is ons gedreven team dat met echte liefde voor het vak werkt. Van daaruit ontstaan de mooiste momenten. Onze jarenlange ervaring in het vak geeft ons de kennis en kunde om jouw catering zo optimaal mogelijk te verzorgen. We kennen de kneepjes van het vak en maken voor iedere situatie een plan op maat. 
 

Diverse buffetten

Binnen onze  buffet catering in Gelderland is er een grote verscheidenheid aan buffet mogelijkheden. Zo kan je onder andere kiezen uit:
  • Italiaans buffet 
  • Oosters buffet 
  • Stamppotten buffet
  • Seizoensbuffet 
Zo is er voor ieder wat wils. Wil je liever een combinatie maken van meerdere buffetten? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee en kunnen advies geven voor jouw persoonlijke situatie. 
 

Buffet catering Gelderland vanaf 25 personen

Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest of ander evenement organiseert, Buffet catering Gelderland verzorgt de catering voor groepen vanaf 25 personen. Op locatie zal één van onze ervaren chefs de lekkerste gerechten bereiden. Hij zal ervoor zorgen dat je gasten een onvergetelijk moment ervaren.  Bij een bestelling voor meer dan 50 personen is onze kok en het transport kosteloos. 
 

Partyverhuur bij buffet catering Gelderland

Wellicht dat je naast een catering ook nog partymaterialen voor je evenement nodig hebt. Wij verhuren naast onze catering ook partymaterialen. Zo kan je de volgende materialen bij ons huren:
  • Partytenten
  • Stoelen
  • Tafels
  • Podia
Let wel, wij verhuren onze partymaterialen enkel in combinatie met onze cateringservice. Als het partymateriaal niet in 1 bus past, worden er extra kosten in rekening gebracht. 
 

Uw wensen staan centraal

Als je een evenement organiseert, wil je natuurlijk dat alles perfect is. Bij het kiezen van een cateringservice is het belangrijk om rekening te houden met persoonlijke wensen en voorkeuren. Wij zijn flexibel in onze dienstverlening en hechten veel waarde aan het realiseren van persoonlijke wensen.  Heb je een persoonlijke wens voor de catering? Wil je bijvoorbeeld een vegetarisch of halal pakket bijboeken? Geef het door! Wij maken er maatwerk van en zorgen ervoor dat alles naar wens is.
 

Vraag een offerte aan

Wij snappen dat je graag wilt weten wat je voor onze cateringservice betaalt. Omdat dit erg afhankelijk is van de gekozen arrangementen, het aantal personen en jouw persoonlijke wensen adviseren wij het opvragen van een offerte. Zo weet je precies wat je kan verwachten. 
 
Vraag een offerte aan