Buffet Den Bosch

Ben je van plan om een buffet in Den Bosch te plannen en zoek je alleen nog de geschikte cateraar? Bij Buffet Catering ben je aan het juiste adres.Wij bieden buffetten aan al vanaf 25 personen, inclusief drankarrangement en een compleet verzorgd buffet. Bekijk hier de pakketten die wij aanbieden of neem contact met ons op voor een offerte op maat.

pakketten bekijken

Buffetcatering Den Bosch vanaf 25 personen

Of je nu een verjaardagsfeest, bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement organiseert, Buffetcatering in Den Bosch  verzorgt de catering voor groepen al vanaf 25 personen. Onze ervaren chefs bereiden de lekkerste gerechten voor jou en jouw gasten. Van warme en koude voorgerechten tot hoofdgerechten en desserts, wij hebben voor ieder wat wils. Als je een buffet besteld voor meer dan 50 personen, dan zijn de kok en het transport kosteloos.

Buffetcateraar Den Bosch

Wil je een buffet in Den Bosch organiseren zonder ook maar enig zorgen te maken over de bereiding en presentatie van je eten? Ga je voor ons als buffet cateraar in Den Bosch, dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Van de voorbereidingen in onze keuken tot het smaakvol presenteren van de gerechten op locatie, en uiteraard de schoonmaak achteraf. Of het nu gaat om een buffet op kantoor, aan huis of op een andere speciale locatie, wij van Buffet Catering zorgen voor een culinair hoogtepunt waar je gasten nog lang over na zullen praten.

Naast onze buffet catering service in Den Bosch leveren wij ook in andere delen van Nederland. Ben je mogelijk nog op zoek naar een geschikte locatie voor de gelegenheid? Wij hebben samenwerkingen met verschillende locaties die ideaal zijn voor jouw bedrijfsfeest, bruiloft of andere bijeenkomst.

Buffet Catering service Den Bosch voor iedere gelegenheid

Onze catering service in Den Bosch is geschikt voor diverse gelegenheden, van kleinere feesten tot grote bedrijfsevenementen. Wij bieden catering services voor onder andere:

  • Lunches
  • Vergaderingen
  • Bedrijfsfeesten
  • Borrels
  • Bruiloften
  • Feestavonden
  • En nog veel meer!

Kwaliteit en service

Bij Buffetcatering in Den Bosch staat service en kwaliteit hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend met verse ingrediënten en bereiden alle gerechten met passie en vakmanschap. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en dat jouw gasten optimaal kunnen genieten.

Neem contact met ons op voor een buffet in Den Bosch

Ben je geïnteresseerd in onze diensten of wil je graag meer informatie? Neem gerust contact met ons op! Wij staan graag voor je klaar en denken met je mee hoe we van jouw feest of evenement een onvergetelijke gebeurtenis van kunnen maken.

maak een afspraak