Buffet Veghel

Als je denkt aan de Brabantse gezelligheid, denk je al gauw aan samen eten. Hoe leuk is het dan om een buffet in Veghel te organiseren? Heb je plannen voor het organiseren van een evenement, bruiloft of verjaardag, zoek dan niet verder. Wij van Buffet Catering Nederland helpen je graag met het organiseren van een buffet in Veghel. 

Bekijk ons aanbod

Een heerlijk buffet in Veghel

Doordat wij al jarenlang ervaring hebben in deze branche, kunnen wij, met onze kennis voor iedere gelegenheid, een succesvol buffet voor u klaarzetten. Ontzorgen zit in ons bloed en het gedreven team zorgt ervoor dat deze dag tot in de puntjes verzorgd is. Een onvergetelijke smaakvolle beleving voor alle gasten. 

Andere locatie dan Veghel? Bekijk ook compleet verzorgd buffet Tiel

Buffet catering vanaf 25 personen

Het maakt ons niet uit of jullie nu een bruiloft of een verjaardagsfeest organiseren. Buffet Catering Nederland verzorgt de catering van buffetten voor groepen vanaf 25 personen. Op een door jullie gekozen locatie zal ons team het buffet komen voorbereiden. Tijdens het buffet zorgen wij voor een kok die de gerechten voor de groep zal klaarmaken. Bij een groep van 50 personen of meer, zijn de kok en het transport van het buffet in Veghel inbegrepen. 

Aanbod van pakketten

Buffet Catering Nederland heeft verschillende pakketten voor een buffet in Veghel in het assortiment. Zo hebben wij voor elk evenement of feest een geschikt pakket. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een buffet met oer-Hollandse gerechten of een pakket met verse pasta’s en pizza’s. Denk je nu; ik ben opzoek naar iets met wat meer pit? Wij hebben óók een oosters pakket in ons assortiment. Mis je iets in het aanbod of heb je aanvullingen? Neem dan even contact met ons op. Wij kijken graag met je mee naar de mogelijkheden voor een buffet in Veghel die geheel aansluit op jouw wensen. 

Aankleding van een buffet in Veghel

Waarschijnlijk heb je al nagedacht over een thema of de aankleding die je voor het evenement nodig hebt. Buffet Catering Nederland kan ook hierin iets voor je betekenen. Wij beschikken over verschillende materialen die je bij ons kunt huren. Denk bijvoorbeeld aan tafels en stoelen, verlichting en podia, maar ook partytenten behoren tot de mogelijkheden. Je kunt alleen gebruikmaken van deze service in combinatie met een buffet. Alles bij één bedrijf geregeld, hoe fijn is dat? 

Neem contact met ons op

Wij begrijpen dat er ongetwijfeld nog dingen spelen die je graag van ons zou willen weten, omdat elk buffet in Veghel anders is, raden we aan contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of via het contactformulier. Heb jij jouw evenement al helemaal voor ogen? Dan is het ook mogelijk om een offerte bij ons aan te vragen. Geef hierin duidelijk aan wat de wensen zijn, zodat wij jou zo uitgebreid mogelijk kunnen helpen. 

Offerte aanvragen