Buffet catering

Ben je op zoek naar compleet verzorgde buffet catering? Dan ben je aan het goede adres! Buffet catering is specialist in het organiseren van een compleet verzorgd buffet. Of het nu is voor een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of evenement: met onze pakketten onderscheid je jezelf met smaakvolle en verse producten. Bekijk onze mogelijkheden en kies voor een complete beleving!

Buffet catering vanaf 25 personen

Je maakt al gebruik van onze buffet catering diensten vanaf 25 personen. Ideaal voor een straatfeest, bedrijfsevenement of verjaardag. En vanaf 50 personen krijg je er een gratis kok bij! Voor zowel grote als kleine evenementen kun je bij ons terecht.

Buffet catering op elke locatie

Je kunt onze buffet catering op nagenoeg elke locatie bestellen. Ook als je iets extra’s zoekt. Wil je iets bijzonders met je evenement? Een unieke aankleding, thema of verrassend element voor je gasten? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. In combinatie met onze unieke pakketten verzorgen we een heerlijke culinaire ervaring.

Buffet catering pakketten

Wij hebben verschillende pakketten voor je samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor het Green Egg concept en verras je gasten met de smaak van slow-cooking. Bekijk alle pakketten hier. Staat het pakket van jouw keuze er niet tussen? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets smaakvols, toegespitst op jouw specifieke wensen.  

Dranken all-in bij buffet catering

Kies voor het drankenpakket en laat je gasten genieten van een heerlijk drankje bij het buffet. Voor € 6,50 excl. btw per persoon kunnen je gasten twee uur onbeperkt drinken. En dan regelen wij ook nog eens de barkeeper, koelingen, tapinstallaties, een bar, glazen, bedieningsmaterialen en de schoonmaakkosten.

Compleet verzorgde buffet catering

Ga voor de compleet verzorgde ervaring: vanaf 50 personen krijg je kosteloos een kok op locatie en gratis gekoeld transport. Dat is inclusief:

  • Bestek, servetten en biologisch afbreekbare wegwerpborden (voor een meerprijs van € 1,50 p.p. maak je gebruik van porseleinen borden en rvs-bestek)
  • Buffetgereedschap en materialen
  • En de schoonmaak van deze middelen

Zo is het wel heel makkelijk geregeld!

Extra complete buffet catering

Wil je zelf helemaal geen zorgen hebben? Geef de complete organisatie van je evenement aan ons uit handen. Zelf hoef je dan alleen nog maar te genieten van een heerlijke buffet ervaring. Bij ons kun je ook terecht voor partyverhuur en de catering eventmanager. Huur bij ons je benodigde partytenten, podia, tafels en stoelen. Allemaal op één adres. En onze eventmanager neemt je al het werk uit handen.

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie of direct een offerte opvragen? Maak hier je keuze:

 

Offerte aanvragen

Contact