Buffet catering

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar lekker eten waar jij en je gasten van kunnen genieten? Dan ben je aan het goede adres! Buffet catering is specialist in het organiseren van een compleet verzorgd buffet. Of het nu is voor een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of evenement: met onze pakketten onderscheid je jezelf met smaakvolle en verse producten. Bekijk onze mogelijkheden en kies voor een complete beleving!

 
Een rijk gevulde tafel met een heerlijk buffet

Mogelijkheden buffet paketten 

Buffet Catering heeft veel verschillende pakketten voor je samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor het Green Egg concept en verras je gasten met de smaak van slow-cooking.  Of kies je liever voor een Oosters buffet? Of verwen je je gasten met het Hollandse stamppottenbuffet? Bekijk alle pakketten hier. Staat het pakket van jouw keuze er niet tussen? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets smaakvols, toegespitst op jouw specifieke wensen.  

Buffet catering op elke locatieGenieten met vrienden en familie van lekker eten

Je kunt onze buffet catering op nagenoeg elke locatie bestellen. Ook als je iets extra’s zoekt. Wil je iets bijzonders met je evenement? Een unieke aankleding, thema of verrassend element voor je gasten? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. In combinatie met onze unieke pakketten verzorgen we een heerlijke culinaire ervaring.

Dranken all-in bij buffet catering

Kies voor het drankenarrangement en laat je gasten genieten van een heerlijk drankje bij het buffet. Voor € 6,50 excl. btw per persoon kunnen je gasten twee uur onbeperkt drinken. En dan Onze barkeeper verzorgt de drankjes voor jouw gastenregelen wij ook nog eens de barkeeper, koelingen, tapinstallaties, een bar, glazen, bedieningsmaterialen en de schoonmaakkosten.

Compleet verzorgde buffet catering

Ga voor de compleet verzorgde ervaring: vanaf 50 personen krijg je kosteloos een kok op locatie en gratis gekoeld transport. Dat is inclusief:

  • Porseleinen borden en RVS-bestek; of biologisch afbreekbare wegwerpborden en bestek
  • Buffetgereedschap en materialen
  • En de schoonmaak van deze middelen

Zo is het wel heel makkelijk geregeld!

Extra complete buffet catering

Wil je zelf helemaal geen zorgen hebben? Geef de complete organisatie van je evenement aan ons uit handen. Zelf hoef je dan alleen nog maar te genieten van een heerlijke buffet ervaring. Bij ons kun je ook terecht voor partyverhuur en de catering partymanager. Huur bij ons je benodigde partytenten, podia, tafels en stoelen. Allemaal op één adres. En onze partymanager neemt je al het werk uit handen.

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie of direct een offerte opvragen? Maak hier je keuze:

Offerte aanvragen

Contact