Buffet catering

Heb je iets te vieren en ben je op zoek naar lekker eten waar jij en je gasten van kunnen genieten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Buffetcatering is specialist in het organiseren van een compleet verzorgd buffet. Of het nu is voor een verjaardag, bedrijfsfeest, bruiloft of evenement: met onze pakketten onderscheid je jezelf met smaakvolle en verse producten. Bekijk onze mogelijkheden en kies voor een complete beleving!

Bekijk alle pakketten

Een rijk gevulde tafel met een heerlijk buffet

 

Meerdere soorten buffetpaketten 

Buffetcatering heeft veel verschillende pakketten voor je samengesteld. Kies bijvoorbeeld voor de allemansvriend "Proef&Ontdek".  Of kies je liever voor een Oosters buffet? Of ga voor de Hollandse keuken en verwen je gasten met het Hollandse stamppottenbuffet? Bekijk alle pakketten hier. Staat het pakket van jouw keuze er niet tussen? Laat het ons weten, dan bedenken we samen iets smaakvols, toegespitst op jouw specifieke wensen.  

Buffetcatering op elke locatie

Je kunt onze buffetten op nagenoeg elke locatie bestellen. Ook als je iets extra’s zoekt. Wil je iets bijzonders met je evenement? Een unieke aankleding, thema of verrassend element voor je gasten? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. 

Compleet verzorgd

Ga voor de complete ervaring en kies voor ons drankenarrangement. Laat je gasten genieten van heerlijke dranken bij het buffet. Voor € 6,50 excl. btw per persoon kunnen je gasten twee uur onbeperkt drinken. En dan regelen wij ook nog eens de barkeeper, koelingen, tapinstallatie, bar, glazen, bedieningsmaterialen en de schoonmaakkosten. Vanaf 50 personen krijg je kosteloos een barkeeper en een kok op locatie en rekenen wij geen transportkosten. Dat is inclusief:

  • Porseleinen borden en RVS-bestek of biologisch afbreekbare wegwerpborden en bestek
  • Alle benodigde buffetmaterialen
  • De schoonmaak van deze materialen

Zo is het wel heel makkelijk geregeld!

Tot in de puntjes geregeld

Wil je zelf helemaal geen zorgen hebben? Geef de complete organisatie van je evenement aan ons uit handen. Zelf hoef je dan alleen nog maar te genieten van het heerlijke eten. Bij ons kun je ook terecht voor partyverhuur en de partymanager. Huur bij ons je benodigde partytent(en), podia, tafels en stoelen. Allemaal op één adres. En onze partymanager neemt je al het werk uit handen.

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie of direct een offerte opvragen? Neem voor vragen contact met ons op of vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. 

Offerte aanvragen