Oer Hollands buffet

Als de dagen donkerder worden en het buiten kouder wordt, mogen de Hollandse stamppotten weer op tafel verschijnen. In dit Oer Hollandse buffet hebben we een fijne selectie gemaakt van verschillende stamppotten. Echt Hollands en echt lekker!


Oer Hollands buffet

€ 16,95 p.p. excl. btw

* Halal: Graag houden wij rekening met de voorkeur voor halalvlees.
Laat het gerust weten als uw voorkeur hiernaar uitgaat.
Legenda Vegan & Vega

Elke dag vers

Proef de pure smaak van groenten, aardappel en vlees. Onze koks voegen deze smaken samen tot de heerlijkste stamppotten! Elke dag kopen we onze producten vers in en zijn we ons bewust van de herkomst van de producten. Hierin hebben we oog voor seizoensgebonden groenten en de huidige foodtrends. Op zoek naar een luxere variant? Probeer dan ons luxe stamppotten buffet!

Alles tot in de puntjes geregeld

Bij Buffetcatering regelen wij alles met betrekking tot jouw buffet. Wij zorgen niet alleen voor heerlijk, vers en warm eten, maar ook voor alles wat daar bij hoort. Denk aan het servies, het bestek, buffettafels, tafelrokken en meer. Helemaal nergens meer naar omkijken? Combineer dit buffet dan met een drankenarrangement. Bij Buffetcatering zit je altijd goed.

Eerlijk, inzichtelijk en geheel ontzorgd

Bij Buffetcatering doen wij er alles aan om jou de beste kwaliteit producten en dienstverlening te bieden. Gedurende de hele organisatie laten we jou weten wat we doen en wat het kost. Al onze communicatie is snel, duidelijk en transparant. Op die manier kom jij niet voor verrassingen te staan en hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij hebben alles al geregeld.

Neem contact met ons op

Geïnteresseerd in een heerlijk Oer Hollands buffet? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Hoge kwaliteit eten, een fantastische beleving en gegarandeerd een geslaagd evenement. Wij staan voor je klaar.


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62