Buffet bestellen

Heb je iets te vieren en wil je een buffet bestellen? Dan ben je aan het juiste adres! Voor iedere gelegenheid bieden we de juiste buffet catering. Wij hebben het juiste buffet voor zowel kleine en sfeervolle feesten als grote en uitgebreide feesten. Daarnaast beschikken we nog over smaakvolle en originele hapjes om het af te maken. Vertel ons wat je wensen zijn en wij zullen zorgen voor een onvergetelijke belevenis waar nog jaren over gesproken wordt.

Diverse pakketten

Wij hebben een gevarieerd aanbod buffetpakketten om uit te kiezen. Voor elke smaak en ieder budget hebben we een pakket samengesteld. Bijvoorbeeld een Hollands buffet met diverse Hollandse stamppotten. Of kies voor het wild-buffet, met heerlijke najaar ingrediënten. Heb je toch iets anders in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op, dan gaan we met elkaar in gesprek om tot een mooi concept te komen! Onze pakketten zijn inclusief: biologisch afbreekbare wegwerp borden, bestek & servetten buffet tafels en buffetrokken. Voor een meerprijs van € 1,50 ontvang je porseleinen borden en RVS-bestek.

Al vanaf 25 personen

Bij ons bestel je je buffet al vanaf 25 personen. En vanaf 50 personen krijg je er kosteloos een kok bij, die het buffet op locatie bereidt en uitserveert. Dat maakt het nog leuker om een buffet te bestellen!

Hapjes bestellen

Wil je niet uitgebreid tafelen maar wel een lekkere hap bij de borrel? Buffet catering heeft ook hapjes buffet pakketten. Gevarieerde pakketten waar je gasten verwend worden met culinaire hapjes. Bijvoorbeeld ons klassieke hapjes buffet, met onder andere een schaal van verschillende soorten ambachtelijke worst en boerenkaas en warme gehaktballetjes met verschillende sausjes. Je kunt ook kiezen voor het exclusieve hapjes buffet, met bijvoorbeeld gemarineerde zalm met groene appel en koriander. 

Dranken all-in

Bij buffet catering beschikken we over uitgebreide drankenpakketten. Voor € 9.50 per persoon genieten je gasten twee uur onbeperkt van een lekker drankje bij het buffet of de hapjes. En dan leveren we ook de bar, een barkeeper, tap en alle andere benodigde materialen.

Meer weten over buffet bestellen?

Wil je meer informatie over het bestellen van een buffet? Neem dan contact met ons op! We komen graag bij je langs om je wensen te bespreken. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.

Neem contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62