Buffet Barneveld

Zoek je nog een ervaren cateraar voor het organiseren van een buffet in Barneveld? Buffet Catering Nederland is de aangewezen partij om jouw evenement of feest om te toveren tot een geslaagde bijeenkomst. We bieden diverse pakketten aan. Zo kunnen we je bij diverse gelegenheden ondersteunen en compleet ontzorgen. 

Bekijk alle pakketten

Buffet catering in Barneveld

Je kunt ons al vanaf 25 personen als jouw cateraar inschakelen voor buffet catering in Barneveld. We zijn centraal gevestigd in Veenendaal en verzorgen catering door heel Nederland. We nemen graag de verantwoordelijkheid over om klaar te staan voor jou en jouw gasten. Zo genieten jullie allemaal van een onvergetelijke dag! 

Buffetten Barneveld

Buffetcatering in maatwerk. Je kunt bij ons uit diverse buffetten kiezen voor jouw evenement in Barneveld. We kunnen een pakket ook helemaal op maat maken. Zo sluiten we alles feilloos aan op jouw wensen en behoeften.  Hieronder tref je een greep uit onze buffetten: 

  • Italiaans buffet
  • Oosters buffet
  • Oer Hollands buffet
  • Stampotten de Luxe

Profiteer van onze extra's 

Ben je van plan om een een evenement te organiseren voor minimaal 50 personen? Dan komt onze kok gratis op locatie de heerlijkste gerechten bereiden. Hij zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Zo kan jij je volledig focussen op je gasten en ontspannen het evenement tegenmoet gaan. Naast onze pakketten is het ook mogelijk om een in te schakelen als dranken cateraar. Zo kan jij je gasten voorzien van de lekkerste drankjes. Je kunt een drankarrangement al bij ons afnemen vanaf €7,50 per persoon. Hierbij zijn alle materialen inbegrepen, denk aan de bar, de tapinstallatie, de glazen en natuurlijk de schoonmaak. 

Meer informatie over buffet catering in Barneveld

Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen indien je meer informatie wenst over onze werkwijze. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen, ben je enthousiast geworden naar onze producten of wil jij je wensen kenbaar maken. Wij stellen graag een offerte voor je op. 

Naast Barneveld zijn onze professionele cateraars ook beschikbaar in andere plaatsen zoals; Amsterdam buffet ontdekken, buffet in Apeldoorn, smaakvol buffet Gelderland, buffet in Tiel, buffet cateraar Wageningen en ontdek ons buffet aanbod in Zeist.

Offerte aanvragen