Buffet Wageningen

Voor een bruiloft, personeelsfeest of borrel op zoek naar een buffetcatering? In de omgeving van Wageningen? Wij van buffetcatering.nl zijn de aanbieders die je zoekt voor een buffet in Wageningen. Met een groot aanbod buffet pakketten is er bij ons altijd te vinden wat je zoekt. Liever een andere locatie dan Wageningen? Wij bieden ook onze buffet catering aan in onder andere: buffetten Rotterdamcompleet buffet omgeving Den Haagsmaakvol buffet Nieuwegein en buffet catering Hoevelaken. Mis je nog iets in ons aanbod? Neem dan even contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden. 

Persoonlijke aanpak

Een persoonlijke aanpak is kenmerkend voor onze cateringservice. Wij hebben een transparante werkhouding en houden van een open en eerlijke communicatie. Dat maakt ons een betrouwbare speler in de markt. Wanneer je een catering bij ons afsluit zullen wij ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes goed verzorgd wordt. Wij krijgen energie van blije klanten, dat is waar we voor gaan. 

Van begin tot eind 

Onze service gaat verder waar anderen ophouden. Onze catering service begint met een intakegesprek om de verwachtingen helder te krijgen. Wanneer wij alle benodigde informatie hebben gaan we aan de gang met een plan op maat. Als je wilt kunnen wij hier een vrijblijvende offerte voor opmaken. Tijdens de catering zorgen wij ervoor dat je volledig ontzorgt wordt. Na afloop ruimen we alles netjes op en zorgen wij voor het transport van de materialen. Druk op onderstaande knop voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. 

Maatwerk buffetten 

Onze buffet catering is maatwerk. Wij maken voor ieder evenement een plan op maat. Uitgangspunt is de catering zo veel mogelijk te laten aansluiten op jouw wensen. Heb je persoonlijke wensen voor de catering? Laat het ons dan weten. Wij denken graag met je mee! Onderstaand een aantal van onze buffetten:

  • Italiaans buffet
  • Oosters buffet
  • Oer hollands buffet
  • Stampotten de Luxe 
  • Buffet inclusief drankenarrangement 

Naast onze pakketten is het ook mogelijk een drankarrangement bij je catering te bestellen. Als drankencateraar hebben wij alles in huis om jouw gasten te voorzien van lekkere drankjes bij het buffet. Bij onze drankcatering zijn alle materialen inbegrepen, denk aan de bar, de tapinstallatie, de glazen en de schoonmaak. Voor ons drankarrangement rekenen wij € 9.50 per persoon voor twee uur. Prijzen gelden bij een bestelling voor minimaal 25 personen en in combinatie met één van onze buffet pakketten. 

Kok voor het buffetten in Wageningen

Wanneer je een buffeten in Wageningen vanaf 50 personen boekt, komt onze kok gratis mee. Onze kok maakt de heerlijkste gerechten op locatie en zorgt ervoor dat je gasten een onvergetelijke beleving ervaren. Daarnaast zorgt het ervoor dat jij echt volledig kan ontspannen tijdens je evenement. Je kunt je aandacht dan echt op de gasten richten. 

Ontzorgd genieten met buffet catering Wageningen

Heb je binnenkort een evenement in Wageningen en wil je daarvoor een buffetcatering inhuren? Voor buffet catering Wageningen zorgen ervoor dat de catering tot in de details klopt. Twijfel je nog over de opzet of de buffetpakketten? Neem dan contact met ons op. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij je van deskundig advies voorzien. Wij geven je dan een maatwerk advies voor uw situatie. 

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62