Bedrijfsfeest catering

Gezellig in een ontspannen setting met elkaar optrekken. Even niet vergaderen, maar genieten en plezier maken!

Buffet Catering

Wij hebben uitgebreide mogelijkheden om er een feest van te maken. Een geheel verzorgd buffet! Buffet Catering Nederland is een specialist op het gebied van buffetcatering voor partijen.  We zijn een cateraar met landelijke dekking. We verzorgen je buffet op iedere gewenste locatie.  Ben je nog op zoek naar een locatie? Kijk eens bij onze locaties.

Buffetpakketten

We hebben keuze uit diverse buffetpakketten. Voor ieder budget en elk seizoen hebben we een buffet samengesteld. Van een heerlijk seizoensgebonden buffet tot een op maat samengesteld buffet.  Bekijk hier onze buffetpakketten. Wil je liever iets anders? Laat het ons weten! 

Compleet feest

Buffetcatering is specialist in het organiseren en verzorgen van complete feesten en events. Behalve de catering kun je ook de organisatie van het event of feest aan ons overlaten. Bekijk de uitbreidingsmogelijkheden hieronder. 

Drankenpakket

Wil je dat je gasten genieten van een lekkere frisse drank bij het buffet? Bestel dan ons voordelige drankenpakket. Al voor € 6, 50 per persoon kiezen je gatsen uit ons uitgebreide drankenassortiment dat door de barkeeper wordt geserveerd. 

Partyverhuur

Daarnaast maak je je feest compleet met partymaterialen. Denk aan mooie tenten, handige statafels, banken, stoelen en eventueel podia. Wel zo handig om alles op hetzlefde adres te regelen!

Partymanager

Je huurt onze partymanager in om je bedrijfsfeest van begin tot eind te organiseren en verzorgen. Dat kan op eigen locatie of op een voor ons bekende locatie. Zo heb je zelf geen omkijken naar de organisatie en kun je genieten van je bedrijfsfeest!

Offerte aanvragen?

Wil je direct een offerte aanvragen of wil je met ons je wensen bespreken? Neem contact met ons op!

Offerte aanvragen

Contact