Bedrijfsfeest

Gezellig en in een onstpannen sfeer met elkaar optrekken. Even niet vergaderen, maar genieten en plezier maken! Een bedrijfsfeest is hier het ideale moment voor. Je leert je collega’s op een persoonlijke manier kennen, want er is tijd om te praten over onderwerpen die niet met werk te maken hebben. Natuurlijk allemaal onder genot van een hapje en een drankje.

Bekijk alle pakketten

Buffet bij een bedrijfsfeest

Samen eten verbindt

Relaties worden gevormd tijdens het eten. Deze oude wijsheid blijft ook in de moderne tijd relevant. Ga daarom eens af en toe lekker eten met je bedrijf. Dit kan als afsluiting, bijvoorbeeld na een hoofdactiviteit maar natuurlijk ook als hoofdactiviteit zelf. Een buffet is dan ideaal omdat je hierbij geen vaste plek aan de eettafel hebt. Je schept meerdere keren op en loopt langs het buffet. Hierbij kom je elke keer met andere collega’s in gesprek. Zo leer jij ook jouw collega’s van de afdelingen waar je minder contact mee hebt, beter kennen.

Buffetcatering regelt alles voor je

Het beste van dit alles is dat jij zelf bijna niets hoeft te regelen. Wij hebben alles:

  • heerlijk eten
  • een kok die ervoor zorgt dat het buffet er tiptop uit blijft zien
  • buffettafels en -rokken
  • servies
  • bestek
  • wij zetten alles op en ruimen achteraf alles ook weer op

Wat jij dan nog moet doen? Lekker genieten met je collega’s. Wij hebben keuzes uit allerlei verschillende buffetpakketten. Deze pakketten bestaan uit diverse warme en koude gerechten uit verschillende keukens. Als jij zin hebt in heerlijke Italiaanse, Oosterse of puur Nederlandse gerechten, ben je bij ons aan het juiste adres. Liever iets anders? Wij bieden ook gezellige foodcorners en heerlijke hapjes.

Over buffetcatering

Buffetcatering heeft jarenlange ervaring in heel Nederland. Ook hebben wij een aantal duurzame relaties opgebouwd met verschillende locaties. Heb je nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsfeest gevonden? Wij helpen en adviseren je graag! Daarnaast zorgen wij voor duidelijke, transparante communicatie. Jij hoeft dus nergens over te twijfelen en komt niet voor verrassingen te staan. Ontdek ook buffet catering in Barneveld, buffet catering in Amersfoort of Apeldoorn.

Maak van jouw bedrijfsfeest een succes

Met een buffet van buffetcatering Nederland wordt ook jouw bedrijfsfeest een heerlijk succes. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. 

Offerte aanvragen