Wie zijn wij?

Buffet Catering Nederland

Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je, dat proef je!  Wij geloven dat hier de basis ligt voor ons bedrijf.

Party- en eventcateraar

Buffetcatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland. Een party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt. Gevestigd in het midden van het land verzorgen wij catering in Veenendaal en omstreken, maar draaien onze hand niet om voor een buffet waar dan ook in Nederland. We zijn uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde.

Onderscheidend buffetconcept

Ons buffetconcept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten, daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenpakket en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest. Vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en de transportkosten kosteloos. 

Daarnaast bieden we als Catering Groep Nederland ook barbecuecatering aan. Uiteraard beperken we ons daarin niet tot Veenendaal, maar kunnen onze barbecuepakketten besteld en geleverd worden door heel Nederland!

Duurzaamheid

Catering Groep Nederland biedt producten aan waar we stuk voor stuk 100% achter staan. Goede, verantwoorde, verse en lekkere producten. In de afgelopen 15 jaar hebben we steeds onze formules geoptimaliseerd. Hierdoor kopen we efficiënt onze producten in. Zo weinig mogelijk waste is onze doelstelling. Door het gebruik van duurzame materialen in productie en uitvoering, beperken we onze afvalproductie. Zo is ons (wegwerp) servies gemaakt van suikerriet en 100% recyclebaar. Voor meer informatie over duurzaamheid, klik je hier.