Hoornbeeck College

Op 16 juli organiseerde het Hoornbeeck College in Gouda een personeelsdag om het schooljaar af te sluiten.

Coronaproof Foodcorners

Het Hoornbeeck College heeft ons gevraagd om de foodcorners en de dranken te verzorgen. Alles vond plaats op het schoolplein, waar er meer dan genoeg ruimte was om de 1,5 meter tussen de gasten te waarborgen. Zo was alles Corona proof en kon iedereen genieten van een Corona-proof buffet. 

Het college koos voor de volgende foodcorners:

  • Create your own burger corner, waarbij op onze gasbarbecue de ambachtelijke Black Angus Burgers ter plekke bereidt werden door onze kok.
  • Create your own salad corner, waarbij de gasten zelf een gezonde en smaakvolle salade konden samenstellen
  • Een tapascorner, met allerlei kleine tapas en voor iedereen wat wils
  • De Chicken in a Basket Corner, waar een mandje vol lekkere chickenwings aangevuld met frites, huisgemaakte toppings en colwslaw gehaald kon worden

Als frisse afsluiter werd gekozen voor de ijskar, waar iedereen een lekker ijsje als toetje kon halen. Het was een geslaagde avond voor zowel Buffet Catering Nederland als voor het Hoornbeeck College. Een gezellige manier om het schooljaar af te sluiten en de zomervakantie in te luiden!

Anne Mulder, Hoornbeeck College Gouda:
“Op 16 juli jl. hebben jullie bij onze personeelsdag de catering verzorgd. Het was fantastisch geregeld, van de communicatie vooraf tot en met het moment dat je collega’s gisteren wegreden! Hartelijk dank voor jullie werk, het heeft ervoor gezorgd dat we het jaar op een hele positieve manier af konden sluiten. Alle collega’s waren heel positief over de organisatie, het heerlijke eten en de setting van de foodcorners. Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen en de prettige communicatie in het voortraject!”