Herfst & Winterbuffet

Dit buffet is samengesteld uit heerlijke seizoensgebonden producten en is verkrijgbaar van oktober tot en met maart.

In de herfst gaan we over van de lange warme zomeravonden naar de korte koude winteravonden. Tijdens deze overgang veranderen niet alleen de temperaturen maar ook de gerechten. Dit buffet is daarom samengesteld uit heerlijke seizoensgebonden producten en is verkrijgbaar van oktober tot en met maart. Hiermee kom je zeker de koude dagen door.

Maak de herfst en winter compleet

Dit herfst/winter buffet is anders dan onze andere buffetten. Waarom dat zo is? Omdat dit een tijdelijk buffet is dat inspeelt op de tijd van het jaar. Het buffet bevat seizoensgebonden producten die onze koks met zorg en passie bereiden en met elkaar combineren. Op die manier zorgen ze voor een onvergetelijke culinaire beleving.

Wat kun je verwachten?

In de koude dagen gebruik je meer energie om je lichaam warm te houden. Dit houdt ook in dat je lichaam meer eten nodig heeft. Dat komt goed uit want ons herfst/winter buffet zit vol met heerlijke gerechten. Zo bestaat ons buffet uit smakelijke vleesgerechten, zoals een kruidig stoofpotje van wild, maar ook kalkoenrollade met truffelsaus en bospaddenstoelen. En wat dacht je van ons heerlijk pompoenstoofpotje met kikkererwten en tomaat? Het ultieme comfortfood! Naast de warme gerechten bieden we ook mooie salades en groentegerechten. Zo bevat dit buffet een salade van geroosterde bieten en noten. Daarnaast vind je in dit herfst/winter buffet een uitgebreide aardappelsalade met spek en bosui terug. Tot slot wordt dit buffet afgemaakt met bijgerechten zoals:

  • Saffraan rijst
  • Pastinaak-aardappelmousseline
  • Appelcompote met kaneel 

Op iedere locatie

Wij kunnen dit heerlijke herfst/winter buffet op iedere locatie in Nederland leveren. Heb je nog geen locatie uitgekozen of is jouw locatie niet geschikt voor een buffet? Geen zorgen, wij hebben diverse locaties waar je terecht kunt om jouw evenement te laten plaatsvinden.

Al vanaf 25 personen

Dit herfst/winter buffet bestel je al vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen komt er zelfs een kok kosteloos mee op locatie. Verder rekenen we vanaf 50 personen geen transportkosten. Een unieke kans dus!

Wij leveren een compleet verzorgd feest

Wanneer je ons inhuurt hoef je zelf nergens meer naar om te kijken. De uitvoering en de organisatie van jouw feest of evenement nemen wij compleet uit handen. Wij verzorgen het feest van begin tot eind. Wij beschikken over een partymanager die ervoor zorgt dat alles perfect wordt geregeld. In combinatie met ons drankarrangement en partyverhuur maak jij je nergens meer druk om. Het enige wat jij nog hoeft te doen is genieten van het feest en de gasten.

Het herfst/winterbuffet bestellen?

Wil jij genieten van ons herfst/winter buffet? Dat kan, neem gerust contact met ons op om te bespreken wat je precies nodig hebt. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk met onderstaande button.

Bestel mijn SEIZOENSBuffet