Quick Lunch

De naam van deze lunch zegt het al; een snelle lunch. Ben je op zoek naar een lunch die snel te nuttigen is, maar wel erg smaakvol en van goede kwaliteit, dan is dit het perfecte lunchbuffet voor jou.

Een lekker en gevarieerd lunchbuffet

De quick lunch is smakelijk en gevarieerd. Geniet van diverse soorten belegde broodjes, van harde broodjes tot zachte bolletjes met diverse soorten beleg en rauwkost. Daarnaast serveren we ook een heerlijke huisgemaakte soep. De lunchdranken maken het geheel af.

Lunchbuffet vanaf 25 personen

Dit lunchbuffet bestel je al vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen komt de medewerker gratis mee en rekenen we geen transportkosten. Je kunt bij ons dus terecht voor zowel grote als kleine gezelschappen.

Compleet verzorgd lunchbuffet

Bij de prijs van dit lunchbuffet zijn, bij een bestelling vanaf 50 personen, alle benodigde buffetmaterialen inbegrepen. Buffettafels, borden, glazen, karaffen voor de lunchdranken en servetten. Je hoeft dus zelf verder niets meer te regelen. Daarnaast kunnen we desgewenst ook zorgen voor ander partyverhuur zoals meubilair, partytenten en overige aankleding. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Liever to go?

Heb je in plaats van een buffet liever een ‘lunch to go’ of een lunchbox? Ook hiermee zijn wij je graag van dienst! We kunnen een lunch to go aanbieden vanaf €14,95 per persoon. Alle gasten krijgen dan keuze uit diverse soorten belegde broodjes, een frisse groene salade in een saladshaker en een flesje met appelsap of jus d’orange. Ook een lunchbox behoort tot de mogelijkheden, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Meer weten?

Wil je meer informatie over de quick lunch of wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Via onderstaande button vraag je gemakkelijk een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen