Nagerechten

Raar maar waar: nadat je heerlijk en natuurlijk veel te veel gegeten hebt, is er altijd nog plek voor een dessert. Hoe dat kan, is ons ook een raadsel! Wij weten wel dat onze nagerechten heerlijk zijn en zorgen voor de perfecte aanvulling op onze buffetten. Gegarandeerd een smakelijke afsluiter dus!

Kies uit verschillende nagerechten
Voor elke gelegenheid en voor ieder budget hebben wij verschillende nagerechten in ons assortiment. Je kunt kiezen uit drie verschillende opties:
Monodesserts à € 7,95 p.p. (excl. BTW)
Longueurs, bavarois (en ijstaarten)  € 9,95 p.p. (excl. BTW)
IJskar à € 295,- (excl. BTW)
Deze heerlijke nagerechten geven jou en je gasten de gelegenheid om het buffet op een lekkere en frisse manier af te sluiten. En zeg nou zelf, wie houdt er niet van een lekkere afsluiting?
 

Zelf kiezen bij een dessertbuffet

De heerlijke desserts worden uitgestald zoals je dat bij een buffet gewend bent. Je gasten scheppen de heerlijke gerechten zelf op. Iedereen eet daarom wat hij of zij lekker vindt. Succes gegarandeerd! 
 

De catering op en top geregeld

Als jij een evenement organiseert, wil je er ook van genieten. Wij nemen daarom alle organisatie omtrent het eten van je over. Het enige dat jij met het eten moet doen, is ervan genieten. Wij maken heldere afspraken en doen precies wat we beloven. Daar zijn we heel duidelijk in. Zo weet jij waar je aan toe bent. Dat is nog eens genieten zonder zorgen!
 

Neem contact met ons op

Dankzij onze jarenlange ervaring in heel Nederland, maken wij ook van jouw evenement een succes. Neem vandaag nog contact met ons op. Genieten van lekker eten was nog nooit zo makkelijk.