Stamppotten de Luxe

Buiten is het koud en guur! Binnen is het gezellig…lange tafels, kaarsen, misschien een haardvuur… en gasten die genieten van een echte winterse maaltijd. Bij die gedachten alleen krijg je al een lekker warm gevoel van binnen. Dat wordt zeker genieten.

Luxe stamppotten

Een echte winterse maaltijd is stamppot! De bekende stamppotten boerenkool, hutspot en zuurkool hebben we verwerkt in ons oer-Hollands stamppottenbuffet. Dat is natuurlijk heerlijk en echt Hollands, maar jij wilt je gasten meer bieden. Misschien wil je ze niet alleen een lekker gerecht voorschotelen, maar ook een ervaring. Stamppot zoals je gasten het nog nooit geproefd hebben. Kies dan voor ons luxe stamppottenbuffet. Een heerlijke variatie van stamppotten!

Bijzondere stamppot

Heb je wel eens spruitjes-stamppot met oude kaas geproefd? Of 'blote billetjes in het gras'? Bijzondere en smaakvolle stamppotten waar we hachee, gehaktballen, verse slagersworst en verschillende luxe salades bij serveren. Een compleet buffet waar jij en je gasten zeker van gaan genieten!

Service waar je u tegen zegt

Bij buffetcatering houden wij van transparante, duidelijke communicatie. Wij vertellen je precies wat we gaan doen. Wat er wel en niet bij de prijs zit inbegrepen en hoe we de catering aanpakken. Jou staat dus geen enkele nare verrassing te wachten. Bij akkoord nemen wij al het zware werk van je over. We zijn er ruim op tijd om alles klaar te zetten en hebben alles bij ons. Servies, bestek, buffettafels, tafelrokken en natuurlijk het eten. Het enige dat jij nog hoeft te doen is genieten.

Luxe stamppot buffet bestellen

Ben je geïnteresseerd geraakt in ons luxe stamppotbuffet en wil je graag een bestelling plaatsen? Vraag dan een offerte aan. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen als je vragen hebt of je simpelweg wat meer informatie over onze producten en diensten wilt. Wij helpen je graag! 

Vraag mijn offerte aan