Kerstbuffet

Organiseer jij dit jaar het kerstdiner voor jou en je collega’s? Wij hebben speciaal voor deze gelegenheid een heerlijk kerstbuffet samengesteld. Bij Buffetcatering zijn wij dol op de kerst en we helpen je graag om in de kerststemming te komen. Maak de kerst compleet met dit overheerlijke buffet.

Een kerstbuffet bestellen maakt de kerst nóg leuker

Iedereen vindt het leuk om met collega’s, relaties, familie of vrienden lekker te eten, maar urenlang koken en achteraf opruimen doe je liever niet. Bij het bestellen van ons kerstbuffet komen wij het eten niet alleen brengen, wij zetten alles voor je klaar, zorgen voor de borden en het bestek, kleden het buffet gezellig aan en nemen na afloop alle vuile vaat weer mee! Tijdens het buffet is onze kok aanwezig om de kalkoen ter plekke voor jullie aan te snijden. Dit zorgt voor een totale kerstbeleving voor jou en je collega’s.

Gegarandeerd succes met ons kerstbuffet

Je collega’s, relaties of vrienden kiezen zelf wat ze opscheppen en hoeveel ze eten. Dit maakt het kerstbuffet de ideale oplossing voor mensen met verschillende smaken. Je houdt dus gemakkelijk iedereen tevreden. Ons kerstbuffet bestaat uit een aantal kerstklassiekers en een aantal vernieuwende items. De kalkoen ontbreekt uiteraard niet, maar daarnaast bieden we nog veel meer lekkers. Wat dacht je van onze culinaire salade met eendenborst of de salade met gegrilde pompoen?

Alles geregeld voor het kerstbuffet

Door onze centrale ligging verzorgen we veel gasten met onze buffetcatering in Veenendaal en omstreken, maar uiteraard draaien we onze hand niet om voor een kerstbuffet door heel Nederland. Daarbij zorgen wij niet alleen voor het eten, maar nemen ook de buffettafels, borden en bestek mee. Vanaf 50 personen komt de kok zelfs gratis mee en rekenen we geen transportkosten. Maak je feest helemaal compleet met ons drankenarrangement en partyverhuur. Wij kunnen alles voor je regelen. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is genieten van het eten en de gezelligheid.

Neem contact met ons op

Begin jij ook al te watertanden van dit heerlijke kerstbuffet? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vragen of speciale wensen? Geen enkel probleem, wij helpen je graag!