Foodcorners

Je gasten op een originele manier een buffet aanbieden? Dat kan! Wij creëren op diverse plekken foodcorners waar we verschillende heerlijke gerechten aanbieden.

Trend

Een van de huidige foodtrends is de opkomst van foodcorners. Een stand of een foodtruck waar één soort eten vers voor je bereid wordt. Vaak gaat het hier om authentiek eten uit verschillende streken van de wereld. Het eten van deze foodcorners is daarmee niet alleen fantastisch, puur en heerlijk….het is ook een ervaring!

Hoe werkt het?

Voor een goed vullende maaltijd kies je minimaal 3 verschillende foodcorners. Vanaf € 29,95 per persoon heb je al 3 toffe corners staan. Uitbreiden naar meer corners kan eenvoudig vanaf € 9,95 extra per persoon.

Kies het eten dat bij jou past

De verschillende corners zijn gespecialiseerd in één soort eten. Bij iedere corner kan jouw gast het gerecht zo samenstellen zoals hij/zij wenst. Er is keuze uit onder andere:

Burgercorner                       Fritescorner
Saladbar                                Tapascorner
Pizzacorner                          Asiancorner
Soupbar                                Kebabcorner                       
Flammkuchencorner

Dessertcorner:
Sweetbar
IJscorner
Poffertjescorner

Organiseer je een evenement met een bepaald thema? Wij kunnen ook foodcorners op maat verzorgen die passen bij jouw thema. Inclusief bijpassende banner en aankleding. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Voor ieder wat wils

Doordat je gasten kunnen kiezen bij welke foodcorner zij hun eten bestellen, schiet je altijd raak. Iedereen kiest namelijk het eten dat zij lekker vinden en er is altijd genoeg keuze. De foodcorner is dus de perfecte manier om jouw gasten van heerlijk eten te voorzien. En ook niet onbelangrijk: het past helemaal bij deze tijd!

Aan alles wordt gedacht

Wij zorgen voor alles. Mooie houten barren voor de foodcorners, aankleding in de stijl van het gekozen product, een banner zodat je gasten kunnen zien wat ze waar kunnen halen en natuurlijk het heerlijkste eten.

Maak de beleving compleet

Bij een geslaagd evenement hoort natuurlijk een drankje, dat begrijpen wij maar al te goed. De foodcorners zijn daarom uit te breiden met ons drankenarrangement. Compleet met barkeeper! Of je nou zin hebt in een koud biertje bij je hamburger, een wit wijntje bij je salade of liever een glas fris drinkt, deze aanvulling past perfect bij het foodcorner pakket. En het beste van alles? Jij hoeft nergens naar om te kijken. Wij maken heldere afspraken en regelen verder alles voor je.

Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over dit pakket of speciale verzoeken hebt, neem dan contact met ons op. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij al je catering-uitdagingen voor je oplossen. Vraag ons gerust om een offerte.

Vraag mijn offerte aan