Italiaans buffet

Een avond genieten met vrienden en familie, helemaal in Italiaanse sferen? De pure smaken uit Italië komen eenvoudig bij jou thuis als je kiest voor ons culinaire Italiaans buffet!

Onze Italiaanse catering is een combinatie van pure Italiaanse pastagerechten, die onze koks aanvullen met smaakvolle salades en unieke hapjes. Zo geef je je gasten wel een hele bijzondere beleving, die ze nog lang bij zal blijven! 

Afwisselend en smaakvol Italiaans buffet

De afwisseling van warme en koude gerechten maken dit buffet zeer compleet en afwisselend. Typisch Italiaanse smaken in combinatie met ingredienten die onze koks met zorg en passie voor hun vak, hebben toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een ovenschotel van pasta met kaas, prei en garnalen! Alle ingredienten worden dagelijks vers ingekocht, dus je bent verzekerd van een vers en smaakvol buffet!Pasta met garmba's

Italiaans buffet op elke locatie

Buffet Catering levert het Italiaans buffet op elke locatie in Nederland.  Al onze buffetten leveren we standaard inclusief buffetmaterialen: denk aan buffettafels en -rokken, chaving dishes, porseleinen servies en rvs-bestek. Wil je meer? Dat kan! Lees onze uitbreidingsmogelijkheden; 

Drankenpakket

De eerste stap naar een compleet verzorgd Italiaans buffet is een heerlijk drankje. Bestel hiervoor ons drankenpakket en wij zorgen ervoor dat je gasten kunnen genieten van een bijpassendeDranken catering is ons vak! drank. Voor ons drankenpakket betaal je een starttarief van € 6,50 per persoon.  Voor elk uur extra rekenen we € 3,- per persoon.

Partyverhuur

Bij ons huur je eenvoudig partymaterialen. Zo kun je bijvoorbeeld je locatie aankleden aan de hand van het thema of de gelegenheid van je feest. Bespreek met ons je wensen, samen komen we tot een fantastisch concept!

Kok 

Tot slot maak je het feest compleet met een kok op locatie. Onze kok bereidt en begeleidt het Italiaans buffet en zorgt ervoor dat je gasten een onvergetelijke beleving mee krijgen. Als je minder dan 50 gasten uitnodigt voor het buffet, rekenen we voor de kok een uurtarief van € 35,-. Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee! Bovendien rekenen we dan geen (gekoeld) transportkosten.

Meer informatie of Italiaans buffet bestellen

Wil je meer informatie over het Italiaans buffet? Neem dan contact met ons op. Of bestel direct het Italiaans buffet via onderstaande button!

Italiaans buffet bestellen