Italiaans buffet

Wil je de Mediterrane sfeer en smaak bij jou op tafel? Bestel dan het Italiaanse buffet! Een combinatie van heerlijke Italiaanse pastaschotels, aangevuld met frisse salades en vers gebakken brood.

Compleet Italiaans buffet

Buffet catering levert het Italiaans buffet inclusief alle buffetmaterialen: buffettafels en -rokken, chaving dishes, porseleinen servies en rvs-bestek. Wil je meer? Dat kan! Bekijk hier onze uitbreidingsmogelijkheden.

Drankenpakket

De eerste stap naar een compleet verzorgd Italiaans buffet is een heerlijk drankje. Bestel hiervoor ons drankenpakket en wij zorgen ervoor dat je gasten kunnen genieten van een bijpassende drank. Voor ons drankenpakket betaal je een starttarief van € 6,50 pp. Voor meer informatie, klik hier!

Partyverhuur

Bij ons huur je eenvoudig partymaterialen. Zo kun je bijvoorbeeld je locatie aankleden aan de hand van het thema of de gelegenheid van je feest. Bespreek met ons je wensen, samen komen we tot een fantastisch concept!

Kok 

Tot slot maak je het feest compleet met een kok op locatie. De kok bereidt en begeleidt het Italiaans buffet en zorgt ervoor dat je gasten een onvergetelijke beleving mee krijgen. Als je minder dan 50 gasten uitnodigt voor het buffet, rekenen we voor de kok een uurtarief van € 35,-. Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee! Bovendien rekenen we dan geen (gekoel) transportkosten.

Meer informatie of Italiaans buffet bestellen

Wil je meer informatie over het Italiaans buffet? Neem dan contact met ons op. Of betsel direct het Italiaans buffet via onderstaande button!

Italiaans buffet bestellen