Hapjes aan huis

Ben jij op zoek naar lekkere hapjes die bij jou aan huis kunnen worden bezorgd? Dan ben je aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen we voor elke gelegenheid de juiste buffet catering verzorgen. 

Hapjesbuffet aan huis

Buffet Catering levert hapjes aan huis zoals jij dat wilt! Ons hapjesbuffet is uitgebreid en zal een echte verrassing zijn voor de gasten. Bij ons kun je kiezen voor de klassieke hapjes. Deze hapjes bestaan uit verschillende soorten ambachtelijke worst en boerenkaas in combinatie met gehaktballetjes met diverse sauzen. Op de (sta) tafel kun je de bakjes met noten en olijven kwijt.

Naast de klassieke hapjes die we aan huis leveren, beschikken we ook over het exclusieve hapjesbuffet. Met dit pakket verwen je de gasten met culinaire hapjes. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een bruschetta met parmaham en tapenade. Of een macaron met roomkaas en gerookte zalm.


Macarons met roomkaas en gerookte zalm        Bruschetta met parmaham

Drankenpakket bij hapjes aan huis

Bij onze hapjes die aan huis worden bezorgd hoort natuurlijk een heerlijk drankenpakket. Buffet catering verzorgt namelijk graag complete feesten. Daarom beschikken we over uitgebreide drankenpakketten en de mogelijkheid tot partyverhuur. Voor € 6, 50 per persoon voorzien we de gasten van heerlijk frisse drankjes die aansluiten bij de hapjes. Voor partyverhuur kun je het beste contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. 

Buffet aan huis bestellen

Wil je liever een uitgebreid buffet bestellen in plaats van hapjes? Dat kan ook! Bij Buffet Catering bieden wij verschillende buffet pakketten aan. Het is ook mogelijk om te kiezen voor onze buffet aanbieding. Deze aanbieding bestaat uit een compleet buffet voor maar € 27,95 per persoon. Dit buffet is inclusief 3 uur dranken, Duitse bankensets, buffettafels en andere buffetmaterialen. 

Meer weten over hapjes aan huis?  

Wil je meer informatie over hapjes aan huis? Neem dan gerust contact met ons op! Een offerte opvragen kan natuurlijk ook, klik dan op onderstaande button. 

 

Offerte aanvragen