Hapjes aan huis

Buffetcatering

Ben jij op zoek naar lekkere hapjes die aan huis kunnen worden bezorgd? Buffetcatering.nl is hiervoor het juiste adres! Buffetcatering is onderdeel van Catering Groep Nederland, een cateraar met landelijke dekking, gevestigd in Veenendaal. We zijn uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef&Liefde.

Concept

Ons buffetconcept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. De pakketten bevatten smaakvolle en verse producten. Daarnaast maak je het feest compleet met ons drankenpakket en de mogelijkheid tot partyverhuur. We bieden een totaal verzorgd feest. Vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en het transport kosteloos. 

Hapjes

Buffetcatering levert hapjes zoals jij dat wilt! Van eenvoudig en klassiek tot luxe en eigentijds, varierend tossen de € 7,50 en € 9,95 excl. btw p.p. Je kunt denken aaan het altijd lekkere kaasje of gehaktballetje, maar ook een lolly van geitenkaas en bietengelei is een heerlijk hapje. Bespreek met ons je wensen!

Drankenpakket

Maak je hapjesbuffet compleet met ons voordelige drankenpakket.  Al vanaf € 6,50 excl. btw p.p. genieten jij en je gasten van een heerlijk fris drankje bij de hapjes.

Partyverhuur

Bij ons huur je ook je partymaterialen die je nodig hebt voor je feest. Denk aan mooie tenten, handige statafels, banken, stoelen en podia. 

Een offerte aanvragen

Wil je meer informatie of direct een offerte aanvragen? Maak hier je keuze

Meer informatie

Offerte aanvragen