Buffet Nijmegen

Binnenkort een evenement en nog op zoek naar een professionele buffet service omgeving Nijmegen? Zoek niet verder, buffetcatering.nl is wat je zoekt. Buffetcatering.nl werkt als  party- en eventcateraar die door heel Nederland partijen verzorgt. En dus ook in Nijmegen. 

Voor iedere gelegenheid

Onze catering service is er voor ieder moment. Wat voor evenement je ook organiseert. Buffet catering zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes goed verzorgd is. Wij verzorgen onder andere:

  • Bruiloften
  • Bedrijfsfeesten
  • Vergaderingen
  • Borrels
  • Beurzen

Iedere gelegenheid vraagt om een andere aanpak. Wij overleggen graag met je hoe wij het voor jou zo goed mogelijk kunnen verzorgen. Heb je persoonlijke wensen? Laat het ons weten en wij maken er maatwerk van. 

Buffet opties

We beschikken over een groot aantal verschillende buffetten, zoals onder andere:

  • Seizoensbuffet
  • Italiaans buffet
  • Oosters buffet
  • Stamppotten buffet

Een kleine greep uit ons ruime aanbod. Wat je ook wenst, al onze producten worden met lef en liefde gemaakt. Ons team bestaat uit gedreven vakmensen die hoge kwaliteitseisen hanteren. Dit proeft u terug in onze buffetten. 

Catering op locatie

Voor een compleet verzorgd buffet op locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Je buffet catering wordt van begin tot eind door ons verzorgd. Zoek je nog een geschikte locatie voor uw evenement? Onze partymanager kan helpen met het zoeken naar een juiste locatie. Daarnaast is het ook mogelijk dat wij dit proces volledig voor je uit handen nemen zodat je enkel nog hoeft te genieten van het evenement. De rest regelen wij. 
Wil je graag een cateraar inhuren op een andere locatie dan Nijmegen? Hier zijn een paar andere locaties: buffet cateraar Rotterdam, buffet cateraar Den Bosch en buffet cateraar Veghel.

Transparant en open

Onze buffetcatering draait op een aantal kernwaarden. Zo vinden wij een transparante en open houding richting jou als klant cruciaal. Daarnaast zijn wij flexibel in onze dienstverlening. Voor ons is niks onmogelijk en we kijken dan ook graag naar alle mogelijke opties om iets tot een waar succes te maken. Wanneer je een buffet bij onze buffet catering afsluit weet je zeker dat de catering voor jouw evenement in goede handen is. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid. 

Voorwaarden Buffet Nijmegen

Wanneer je een buffet voor omgeving Nijmegen wilt boeken is het goed te weten dat dit vanaf 25 personen mogelijk is. Bij een boeking vanaf 25 personen wordt het buffet ondersteund door onze kok. De prijs voor zijn diensten is € 37.50 p/u. Bij een boeking vanaf 50 personen zijn de diensten van de kok gratis en regelen wij het transport van de catering. 

Vraag offerte aan

Wellicht dat je nieuwsgierig geworden bent naar een buffet catering door ons georganiseerd. Je kunt vrijblijvend een aanvraag doen. Neem hierin je persoonlijke wensen ook mee zodat wij de offerte zo precies mogelijk kunnen bepalen. Graag tot snel bij buffet catering Nijmegen!

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62