Buffet op locatie

Voor een compleet verzorgd buffet op locatie ben je bij ons aan het juiste adres. Buffetcatering.nl is dé specialist op het gebied van de complete buffet beleving. Ideaal voor je bruiloft, bedrijfsfeest, verjaardag of een ander evenement. Bij ons bestel je gewoon je buffet aan huis. Wij leveren er vanaf 50 personen zelfs gratis een kok bij! Lees hier alles over de mogelijkheden en laat direct je buffet bezorgen.

Buffet op locatie met kok

Bij evenementen met minimaal 50 personen verzorgen wij kosteloos een kok op locatie. Bovendien zorgen wij dan ook voor gratis gekoeld transport. 

Buffet op locatie

Omdat onze hoofdlocatie gevestigd is in Veenendaal, zijn we natuurlijk gespecialiseerd in de wensen van Veenendalers. We voorzien dan ook veel evenementen in Veenendaal met onze buffetcatering en barbecuecatering. Maar natuurlijk draaien we onze hand niet om voor een buffet op andere locaties in Nederland. Heb je nog geen plaats in gedachten? Bekijk dan hier onze locaties. Misschien zit daar iets voor je tussen. We denken graag met je mee om van je evenement, feest of personeelsuitje echt iets bijzonders te maken. Wil je unieke aankleding op je locatie? Wil je je gasten laten proeven van bijzondere ingrediënten? Het kan allemaal. Laat het ons weten en we maken er een bijzonder buffet op locatie van! 

Voor een landelijke sfeer kies je voor de Orangerie in MaarsbergenDe Basiliek in Veenendaal, zeer geschikt voor grote groepen!De Schaapskooi in Lunteren, voor groepen tot 50 mensende Kromhouthal in Amsterdam, een fantastische locatie!

Beschikbaar vanaf 25 personen

Je maakt al gebruik van onze buffet catering diensten vanaf 25 personen. Ideaal voor een verjaardag, personeelsfeest of verlovingsfeest. Wij ondersteunen je graag, of het nu gaat om een groot evenement of een kleine partij.  

Buffet pakketten

Onze verschillende pakketten bieden veel variatie, zowel in smaak als in budget. Zijn er veel kinderen bij? Geen probleem, daar hebben we een speciaal pakket voor. Bekijk hier ons aanbod. Wil je liever iets anders? Dan stellen we dat met plezier voor je samen. Helemaal toegespitst op jouw wensen.   

Ga naar de pakketten

Het drankenarrangement

Wil je dat je gasten en jijzelf onbezorgd van een drankje kunnen genieten? Dan kies je voor € 7,50 excl. btw per persoon voor het drankenpakket. Daarmee kun je twee uur lang onbeperkt drinken. Inclusief barkeeper, koelingen, tapinstallaties, een bar, glazen, bedieningsmaterialen en de schoonmaakkosten.

Extra compleet buffet op locatie  

We kunnen de organisatie van je buffet ook helemaal voor je uit handen nemen. Dan ga je in gesprek met onze partymanager en hoef jij alleen nog maar te genieten van het feest. Of huur bij ons de materialen, zoals podia, tafels, stoelen en partytenten. Dat kan ook!

Vraag een offerte aan

Wil je meer informatie of direct een offerte opvragen? Maak hier je keuze:

Contact

Offerte aanvragen