Buffet Amersfoort

Heb jij een evenement op de planning staan en zoek je nog een cateraar voor een buffet in Amersfoort? Buffet Catering Nederland staat voor je klaar! Met een passie voor catering staat ons gedreven team voor jou klaar. Wat je wensen ook zijn, wij maken er maatwerk van en zorgen voor een passende oplossing!

Een evenement op een andere locatie? Geen probleem! Ontdek ons buffet aanbod in Apeldoorn, buffet Barneveld en buffet Zeist.

Bekijk alle pakketten

Buffet catering Amersfoort 

Ons team heeft passie voor catering. Vanuit een passie ontstaan de mooiste momenten. Wij kennen alle kneepjes van het vak en zorgen ervoor dat de catering op jouw evenement feilloos verloopt. We bieden een breed assoritment aan pakketten aan voor buffet catering in Amersfoort. Zo kan je bij ons onder andere kiezen voor een: 

  • Italiaans buffet
  • Oostersbuffet
  • Stampotten de Luxe buffet
  • Of voor diverse hapjes

Diverse buffetten in Amersfoort

Voor iedere situatie zorgen wij dat we een plan op maat kunnen maken. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Vanaf 50 personen sturen wij kosteloos een kok mee. Deze kan op locatie de heerlijkste gerechten bereiden voor jou en jouw gasten. Laat ons je persoonlijke wensen gerust weten. Wij kunnen vervolgens tot in detail meedenken en een passende oplossing bieden!

Drankenarrangement

Wens je je gasten een lekker verfrissend drankje aan te bieden? Ervaar dan ons drankenarrangement. Deze kan je al bijboeken vanaf €7,50 per persoon. Onze barkeeper komt van gezellig op locatie vanachter de bar dranken inschenken. Hierbij zijn alle materialen inbegrepen! Denk aan de tapinstallatie, de glazen, de bar en uiteraard de schoonmaak achteraf. 

De buffetcateraar voor evenementen in Amersfoort

Ongeacht je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of ander evenement wilt organiseren. Wij staan graag voor je klaar! We verorgen de buffetcatering in Amersfoort vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen zal een van onze ervaren chefkok de gerechten bij jullie op locatie bereiden! 

Offerte aanvragen