Blog -

1,5 meter Buffet

Heb jij binnenkort iets te vieren? Bestaat jouw bedrijf zoveel jaar of heb je een nieuw pand dat geopend wordt? Ga je trouwen of ben je jarig? Dan kan lekker eten niet ontbreken! Waar je er voorheen niet over na hoefde te denken en gelijk aan de slag ging met de planning van jouw feest, denk je nu misschien: kan ik wel uitpakken en een gezellig feest vieren in deze tijden? Volgens ons kan dat zeker en wij helpen je graag met het organiseren van jouw evenement. En alles netjes op 1,5 meter afstand. 

1,5 meter buffet

We kunnen er niet meer omheen, de anderhalvemetersamenleving. Voor Buffet Catering Nederland is dit geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat je heerlijk én gezellig kunt genieten van een buffet op 1,5 meter afstand.

Buffet op 1,5 meter

Corona Proof

Buffet Catering Nederland neemt alle maatregelen die het RIVM oplegt rondom COVID-19 / het Coronavirus uiterst serieus. Wij voldoen aan al alle hygiëneregels en HACCP richtlijnen. Hiermee voldoen wij ook aan de maatregelen van het RIVM en meer! Buffet Catering Nederland zal jouw bestelling conform afspraak leveren met enkele extra veiligheidsmaatregelen. Zo schudden onze medewerkers geen handen en gebruiken zij desinfecterende handreinigingsgel. Voor alle gasten zorgen wij kosteloos voor desinfectiezuilen bij de buffetten. Ook zorgen wij voor de benodigde protocollen, helemaal gratis.

Voor welk buffet pakket ga jij?

Ons buffetconcept in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. Onze pakketten bevatten smaakvolle en verse producten. Kies bijvoorbeeld voor ons Lente & Zomer Buffet of voor ons Italiaanse Buffet. Ook kunnen wij je verder helpen met partyverhuur zoals grotere tafels met stoelen om de 1,5 meter tussen je gasten te houden. En wil je er een lekker drankje bij? Die kunnen we voor je regelen! Kijk maar eens naar onze drankenarrangementen.

Locatie

Wij leveren onze buffetten op iedere locatie in Nederland. Mocht je nog geen locatie hebben uitgekozen of is jouw locatie niet geschikt of te klein om de 1,5 meter tussen je gasten te waarborgen? Bij buffetcatering hebben we verschillende locaties waar je terecht kan om jouw evenement plaats te laten vinden. Wij werken ook door heel Nederland. Van buffetten in Zeist tot buffetten in Amsterdam, buffetten in Den Haag of buffetten in Den Bosch. 

Compleet verzorgd van A tot Z

Ons inhuren betekent dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij nemen de organisatie van jouw feest of evenement compleet uit handen en organiseren dit van begin tot eind. Wij beschikken over een partymanager die ervoor zorgt dat alles perfect wordt geregeld. Het enige wat jij dus hoeft te doen is genieten!