Verjaardag buffetcatering

Een jaartje erbij is altijd een goede reden voor een feestje. Wil je het graag klein en sfeervol houden of groot en extravagant?

Genieten en gastvrijheid

Bij ons kan het allemaal. Van smaakvolle hapjes tot originele en uitgebreide buffetten. Vertel wat jouw wensen zijn en we maken samen een plan om je verjaardagsfeest onvergetelijk te maken. Wij zorgen dat alles volgens planning verloopt en dat gastvrijheid bovenaan staat. 

Buffetcatering

Als specialist op het gebied van buffetcatering bieden we je diverse buffetpakketten. Van een heerlijk seizoensgebonden buffet tot een op maat samengesteld buffet. Bekijk hier onze pakketten. Alle pakketprijzen zijn inclusief buffetmaterialen.

Al vanaf 25 personen

Bij ons bestel je al vanaf 25 personen. En vanaf 50 personen komt kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten!

Compleet feest

Je kunt ervoor kiezen om de catering door ons te laten verzorgen, maar je kunt ook de hele organisatie van je verjaardagsfeest aan ons uitbesteden. We zijn specialist in de organisatie en verzorging van feesten en events. We hebben de volgende uitbreidingsmogelijkheden.

Drankenpakket

Je gasten een lekker drankje aanbieden tijdens je verjaardagsfeest? Maak dan gebruik van ons compleet verzorgde drankenpakket. 

Partyverhuur

Bij ons huur je eenvoudig je partymaterialen om je feest aan te kleden. Denk aan tenten, stoelen, banken, verlichting en podia. Wel zo handig om alles op hetzelfde adres te regelen!

Partymanager

Onze partymanager is ervaren in het organiseren en begeleiden van feesten. Zo geniet jij van je eigen feestje!

Regel het snel!

Vraag een offerte aan en regel het snel!

Offerte aanvragen