Verjaardag buffetcatering

Een jaar erbij is een goede reden voor een verjaardagsfeest. En bij een verjaardag hoort uiteraard de juiste buffet catering. Of je het nou graag klein een sfeervol of groot en extravagant wilt houden, bij ons ben je aan het juiste adres. Van smaakvolle hapjes tot originele en uitgebreide buffetten. Vertel wat jouw wensen zijn en we maken samen een plan om je verjaardagsfeest en de buffetcatering onvergetelijk te maken. Wij zorgen dat alles volgens de planning verloopt en dat gastvrijheid aantoonbaar bovenaan staat. 

Buffetten en hapjes bij verjaardag

Als specialist op het gebied van buffet catering bieden we je veel verschillende buffet pakketten. Zo kun je voor je verjaardagsfeest bijvoorbeeld kiezen voor het buffet Proef en Ontdek, een heerlijk gevarieerd buffet. Het is ook mogelijk bij ons om enkel hapjes te bestellen voor je verjaardag. Of bekijk ons overzicht met alle buffet catering pakketten. Had u toch iets anders in gedachten voor uw verjaardag? Neem dan gerust contact met ons op en wij bespreken jouw wensen.

Buffet catering bij verjaardag vanaf 25 personen

Bij ons bestel je voor het verjaardagsfeest een buffetcatering vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen komt er zelfs kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. De kok bereidt en begeleidt het buffet op de locatie, zodat je geen omkijken hebt naar de verzorging van je gasten.

Dranken all-in bij verjaardag buffetcatering

Bij buffet catering beschikken we over uitgebreide drankenpakketten. Voor maar €6,50 per persoon genieten je gasten van de meest lekkere dranken en hoef je zelf nergens meer aan te denken. 

Locatie van de verjaardag met buffetcatering

Of je nou besluit de verjaardag met buffetcatering thuis te vieren of graag een locatie wilt huren, bij Buffet Catering regelen we het graag voor je. Wij denken met je mee over de locatie en de aankleding van het feest. We werken samen met verschillende locaties, zowel klein en landelijk als groot en modern. Bovendien huur je bij ons eenvoudig partymaterialen om je verjaardagsfeest aan te kleden. 

Meer weten over verjaardag buffet catering?

Wil je meer informatie over buffet catering op je verjaardag? Neem dan contact met ons op, we komen graag bij je langs om je wensen te bespreken. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook middels de onderstaande button.

Offerte aanvragen