Hoogendoorn Transport

De eigenaar van het prachtige familiebedrijf Hoogendoorn Transport vierde zijn 65ste verjaardag. Wij mochten als cateraar het feest verzorgen van het begin tot het einde.

Gezelligheid, mooie vrachtwagens, sfeer, muziek, lachende mensen zijn woorden die blijven hangen als we terug kijken op het feest van Piet Hoogendoorn (eigenaar van Hoogendoorn Transport).

Hoogendoorn Transport is een familiebedrijf waarin liefde voor het transport en vrachtauto’s heel belangrijk zijn. Bij binnenkomst proef je de gezelligheid. Bij ons lag de vraag of wij een totaal verzorgd feest wilden neerzetten.

Samen met Piet en Anneke kijken we terug op een geslaagd feest. We zijn begonnen met koffie/thee, daarna een smaakvolle barbecue en hebben afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. 


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62