Lente & Zomerbuffet

De koude winter is voorbij en de boerenkool kan weer van tafel. De tijd is aangebroken om te gaan genieten van de warme dagen. Dat doe je uiteraard met ons heerlijke lente/zomer buffet. In dit buffet vind je smakelijke seizoensgebonden gerechten die helemaal passen bij de tijd van het jaar.

Maak de lente en zomer compleet

Ons lente/zomer buffet is niet zomaar een buffet. Het is een buffet dat is aangepast aan het seizoen. Dit houdt in dat het pakket vol met seizoensgebonden gerechten zit. Op deze manier ben je zeker van een ongekende culinaire ervaring waar nog een tijd over gesproken wordt.

Proef de warme dagen

Bij de warme dagen horen frisse gerechten. En dat is ook precies wat je terugvindt in ons lente/zomer buffet. Het pakket bestaat uit een heerlijke kalkoenrollade, zalmfilet met een smakelijke witte wijnsaus en een heerlijk zomerse runderstoofschotel met sinaasappel en piment. Uiteraard mogen de salades niet ontbreken in een lente/zomer buffet. Er zijn daarom twee verschillende frisse salades aanwezig. De eerste is een salade met haricot verts en hazelnoot. De tweede salade is een pastasalade met seranoham, spinazie en tomaatjes. Tot slot wordt dit pakket compleet gemaakt met extra’s als:
● Zomerse ratatouille
● Aardappelgratin met rozemarijn en tijm
● Boerenbrood met huisgemaakte dips

Op iedere locatie

Dit heerlijke frisse lente/zomer pakket kunnen wij leveren op iedere locatie in Nederland. Mocht je nog geen locatie hebben uitgekozen of is jouw locatie niet geschikt voor het evenement wat je in gedachten hebt? Bij buffetcatering hebben we verschillende locaties waar je terecht kan om jouw evenement plaats te laten vinden.

Vanaf 25 personen

Wil je het feest niet al te groot maken maar wel genieten van een heerlijk buffet? Bij buffetcatering bestel je een buffet al vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee op locatie en rekenen we geen transportkosten.

Geniet en kijk nergens meer naar om

Ons inhuren betekent dat je nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij nemen de organisatie van jouw feest of evenement compleet uit handen en organiseren dit van begin tot eind. Wij beschikken over een partymanager die ervoor zorgt dat alles perfect wordt geregeld. Het enige wat jij dus hoeft te doen is genieten.

Lente/zomer buffet bestellen

Wil jij volop genieten van ons lente/zomer buffet? Dat kan! Voor de mogelijkheden kan je gerust contact met ons opnemen. Wij zullen dan de opties met je bespreken zodat we precies weten wat je nodig hebt. Een offerte aanvragen kan gemakkelijk met de onderstaande button.

Bespreek mijn Lente & zomerbuffet