Lunch de Luxe

Het lunchbuffet Lunch de Luxe is een heerlijke lunch vol smakelijke verrassingen. Geniet van vers belegde broodjes, vers fruit en diverse warme items.


Lunch de Luxe

€ 24,95 p.p. excl. btw

* Halal: Graag houden wij rekening met de voorkeur voor halalvlees.
Laat het gerust weten als uw voorkeur hiernaar uitgaat.
Legenda Vegan & Vega

Een compleet lunchbuffet

Ben je op zoek naar een uitgebreid lunchbuffet? Dan is de lunch de luxe ideaal voor jou! Dit lunchbuffet bevat een aantal warme items, zoals het warme broodje van de dag en een huisgemaakte soep. Het warme broodje van de dag kan bijvoorbeeld een saucijzenbroodje, kaasbroodje of een gua bao (stoombroodje) pulled pork zijn. Qua soorten soep kun je denken aan een romige mosterdsoep of een Thaise currysoep met kokos. Verder bestaat het buffet uit een frisse groene salade, een vers fruitsalade en lekkere lunchdranken. Uiteraard ontbreken de luxe belegde broodjes ook niet.

Bestel de Lunch de Luxe vanaf 25 personen

Onze buffetten zijn te bestellen vanaf 25 personen. En bij een bestelling vanaf 50 personen komt er gratis een medewerker mee en rekenen we geen transportkosten. Het lunch de luxe buffet wordt voor je opgebouwd, waar je maar wilt. En wij zorgen, bij een bestelling vanaf 50 personen, overal voor: lekker eten, lunchdranken, glazen, karaffen, borden, bestek, buffettafels en aankleding.

Het lunch de luxe buffet bij jou op locatie

Buffet Catering Nederland verzorgt buffetten door heel Nederland. Of je nu binnen of buiten wilt lunchen, wij helpen je graag! Ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Neem dan eens een kijkje in ons locatieoverzicht.

Liever to go?

Heb je in plaats van een buffet liever een ‘lunch to go’ of een lunchbox? Ook hiermee zijn wij je graag van dienst! We kunnen een lunch to go aanbieden vanaf €14,95 per persoon. Jouw gasten krijgen dan keuze uit diverse soorten belegde broodjes, een frisse groene salade in een saladshaker en een flesje met appelsap of jus d’orange. Ook een lunchbox behoort tot de mogelijkheden, vraag ons gerust om meer informatie. 

Lunch de Luxe bestellen?

Wil jij de lunch de luxe bestellen? Of heb je nog een vraag? Neem gerust contact met ons op. En via onderstaande button vraag je gemakkelijk en snel een offerte op.


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62