Nominatie MKB & Detailhandel 2017

Maandag 20 november aanstaande zal de 13e editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats vinden in de Basiliek te Veenendaal. Tijdens dit evenement zullen de awards toegekend worden aan de beste ondernemer van het jaar binnen de categorie ‘MKB & Detailhandel’, ‘Grootzakelijk’ en ‘Jonge Ondernemer/Onderneming’. Ook zal de ICT award worden uitgereikt op deze feestelijk avond en tevens zal de Rabo Publieksprijs worden gekozen door de aanwezige gasten. Als Catering Groep Nederland zijn we genomineerd binnen de categorie ‘MKB & Detailhandel’!

Yes, genomineerd in de Categorie ‘MKB & Detailhandel’

Wij zien deze nominatie als mooie bekroning op het afgelopen jaar. We zijn verhuisd naar een andere locatie, de huisstijl en websites zijn vernieuwd, maar bovenal hebben we hele mooie contacten opgedaan en relaties opgebouwd met opdrachtgevers. Het is een grote eer en een mooie waardering voor ons team.
Vind je het leuk om op deze avond aanwezig te zijn, dan kun je kaarten bestellen via www.nbe.nu/Kaarten-bestellen


Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62