Alternatief voor bijeenkomsten en evenementen

Ben jij op zoek naar een leuk alternatief voor jouw (jaarlijkse) bijeenkomst? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau om jouw medewerkers een hart onder de riem te steken? Wij bieden leuke alternatieven voor deze bijeenkomsten.

De E@T HOME BOX

Speciaal voor deze tijden hebben we de E@T HOME BOX in het leven geroepen. Naast de Boxen met maaltijden bieden we ook voor bedrijven interessante Boxen. Bestel je voor je medewerkers of relaties meerdere boxen tegelijk, dan hebben wij speciale aanbiedingen en leveren we door heen Nederland. Dit kan zelfs tot aan de deur van jouw medewerkers en relaties!

Geef een E@T HOME BOX cadeau

Bij sommige bedrijven staat alles stil, bij andere bedrijven is het juist extreem druk. In beide gevallen is het lastiger om je medewerkers en relaties de aandacht te geven die ze nu juist verdienen. Met onze boxen kun je ze wel dat speciale gevoel van aandacht meegeven. Liever iets anders? Wij denken graag met je mee!

Alternatieve bijeenkomst

De kans is aanwezig dat jullie bijeenkomst niet door kan gaan, maar wij hebben dé manier om je medewerkers wel te verrassen! Ons concept waarbij we de E@T HOME Boxen tot aan de deur thuis leveren kan hier een mooie invulling aan geven. Ook worden veel bijeenkomsten worden deze tijden online georganiseerd. Wat is er dan leuker om af te sluiten met een digitale borrel en onze BorrelBox?

Lekker eten @HOME

De E@T HOME BOX is er niet alleen voor bedrijven. Ook particulieren kunnen genieten van versbereide maaltijden of een heerlijk 3 gangen diner.

Vragen?

Heb je vragen of wil je meer informatie over dit concept? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Neem contact op

Waar kunnen we je mee helpen?

Wil je meer weten over Buffet Catering Nederland of ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor jou? Wij denken graag vrijblijvend met je mee. Wat ons betreft, maken we persoonlijk kennis en bespreken we meteen jouw feest of event. Graag komen we bij je langs of we nodigen je uit op onze locatie.

Offerte aanvragen 0318-61 18 62