Buffet Utrecht

Zoek je een betrouwbare en professionele buffet catering service voor jouw evenement, feest of zakelijke bijeenkomst? Dan ben je bij Buffet Catering Nederland aan het juiste adres! Voor een buffet in Utrecht bieden we vanaf 50 personen een breed scala aan buffetmogelijkheden aan. Bekijk hier onze pakketten of neem direct contact met ons op voor een offerte op maat. 

Pakketten bekijken

Kosteloos een kok met buffet catering in Utrecht

Het organiseren van een evenement of feest kost tijd en energie. Neem je bij ons buffet catering in Utrecht af? Dan nemen wij graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Onze buffet catering is al te bestellen vanaf 25 personen. Bestel je een buffet voor minimaal 50 personen, dan sturen wij niet alleen kosteloos een kok mee die de gerechten ter plaatse komt bereiden, maar hoef je ook niets te betalen voor de barkeeper en transport. Zo ben je verzekerd van verse en smaakvolle gerechten en wordt je volledig ontzorgd. 

Duurzaamheid en minimale waste buffetten in Utrecht

Bij Buffet Catering Nederland vinden wij duurzaamheid en minimale waste belangrijk. Daarom werken wij met duurzame producten en doen we er alles aan om afval en energiegbruik te minimaliseren. Door het optimaliseren van ons inkoopproces weten we steeds efficiënter in te kopen en maken we gebruik van duurzame materialen in de productie en uitvoering. Zo voorkomen wij onnodige verspilling en minimaliseren we de hoeveelheid afval. 

Verschillende buffetmogelijkheden

We beschikken over een breed assortiment aan buffetmogelijkheden die passen bij jouw evenement, feest of zakelijke bijeenkomst. We werken met zorgvuldig samengestelde pakketten met smaakvolle en verse producten, die invulling geven aan vrijwel iedere wens als het gaat om buffet catering. Of het nu oer-Hollandse stamppotbuffetten zijn of een heerlijk Oosters buffet, wij hebben voor elk wat wils. Naast onze buffet pakketten kun je bij ons ook terecht voor een drankenarrangement om je evenement echt compleet te maken. Naast Utrecht kunnen wij ook een heerlijke buffet catering verzorgen in Nieuwegein, Eindhoven en Houten.

Bestel je Buffet in Utrecht bij echte Buffet Cateraars

Bij Buffet Catering Nederland hebben wij passie voor ons vak en jarenlange ervaring met het verzorgen van buffet catering. Ook wanneer je speciale wensen of eisen hebt voor jouw evenement of feest, denken wij graag met je mee. We passen onze diensten aan op jouw specifieke wensen en behoeften. Zo zorgen we ervoor dat jouw evenement perfect geregeld is en jij je nergens zorgen over hoeft te maken. 

Kijk ook ook op onze pagina's: Buffet cateraar provincie Gelderland, buffet catering omgeving Barneveld, buffet catering in Zeist, smaakvol buffet Tiel en smaakvol buffet Amsterdam.

Maak een afspraak