Buffet bruiloft

Buffet bruiloft

Jullie gaan trouwen! Daar hoort de juiste buffet catering bij. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als specialist voor buffet catering hebben we veel ervaring met het verzorgen van complete feesten. Lees overonze mogelijkheden om samen jullie bruiloft tot een onvergetelijke beleving te maken. 

Buffet pakketten bruiloft

Buffet catering heeft een breed aanbod aan buffet pakketten. Voor jullie bruiloft kun je bijvoorbeeld denken aan het buffet Proef en Ontdek, een zeer gevarieerd buffet van vlees, vis, groenten, broden en dressings. Bekijk hier ons complete aanbod! Heb je speciefieke wensen? Neem gerust contact met ons op, we komen graag bij je langs om jouw wensen te bespreken.

Locatie

Ben je nog op zoek naar een mooie locatie voor jouw bruiloft? We hebben een aantal locaties waar we mee samenwerken, die geschikt zijn om jouw bruiloftsfeest te vieren. 

Compleet verzorgd buffet bruiloft

Bij ons kun je ook terecht voor een compleet verzorgde catering voor jouw bruiloft! Naast het buffet kun je bij ons terecht voor partyverhuur, denk aan pagodetenten, tafels, stoelen en verlichting. Ook denken we graag met je mee over de aankleding van de locatie. Deel met ons je wensen en samen komen we tot een fantatisch concept! 

Drankenarrangement

Daarnaast maak je je bruiloftsfeest compleet met ons drankenarrangement. Voor € 6, 50 per persoon heb je geen omkijken naar de drankjes voor je gasten. Dit is inclusief bar, tapinstallatie, glazen, bediening en schoonmaak.

Meer weten over buffet bruiloft?

Wil je meer informatie over een buffet op je bruiloft? Neem contact met ons op en maak een afspraak om je wensen te bespreken. Een offerte opvragen kan via onderstaande button. 

Offerte aanvragen