Seizoensbuffet voorjaar/zomer

Proef de lente! Dit buffet is samengesteld uit seizoensgebonden ingrediënten en is verkrijgbaar van april tot en met september.

Buffetcatering

Buffetcatering.nl is een onderdeel van Catering Groep Nederland, een cateraar met landelijke dekking. We zijn  uniek door de opvallende persoonlijke en open benadering. We staan voor een Een onvergetelijke beleving met Buffet Cateringsmaakvolle beleving voor jou en je gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef & Liefde. Ons buffetconcept is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een onderscheidend concept. Onze buffetten bevatten smaakvolle en verse producten. Daarnaast maak je het feest compleet met ons voordelige drankenarrangement en de mogelijkheid tot partyverhuur. Vanaf 50 personen zijn de kok, de barkeeper en het transport kosteloos. 

Elke dag vers

We kopen onze ingredienten elke dag vers in. Hierin houden we rekening met de huidige foodtrends en seizoensgebonden groenten. Onze buffetten worden geserveerd op (o.a.) suikerriet wegwerpservies dat is vervaardigd uit 100% composteerbaar materiaal (zie ook duurzaamheid).