Kinderen

Tijdens een familiedag, verjaardag of andere feestjes lopen er ook vaak veel (kleine) kinderen rond. Het is gezellig als de kinderen mee-eten van het buffet, maar het aantal personen stijgt daardoor snel. Daar hebben wij wat op bedacht!

Een kleinere portie voor een kleinere prijs

Kinderen eten meestal minder dan volwassenen. Wij vinden het dan ook heel normaal dat je in dat geval niet dezelfde prijs hoeft te betalen als voor een volwassen persoon. Om deze reden hebben wij de volgende regeling:

  • Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar eten mee voor de helft van de pakketprijs 
  • Kinderen van 13 jaar en ouder eten mee voor de volledige prijs

Combineren met een drankenarrangement

Goed nieuws, ook voor het drankenarrangement geldt deze regeling! Kinderen van 0 t/m 3 jaar zijn gratis en kinderen van 4 t/m 12 jaar drinken mee voor de helft van de arrangementsprijs. Uiteraard wordt er geen alcohol geschonken aan personen onder de 18 jaar. Voor hen hebben wij een heerlijk en divers aanbod van verschillende frisdranken en sappen. Zo is er voor iedereen wat lekkers.

Waarom jij kiest voor buffetcatering.nl

Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van geslaagde buffetten in heel Nederland. Wij staan voor een no-nonsense aanpak. Met heldere communicatie ben je altijd op de hoogte van wat wij gaan doen en tegen welke prijs. Zo kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te staan. Dat is natuurlijk erg prettig. Wat ook erg prettig is? Zorgeloos genieten van heerlijke gerechten die bereid zijn met verse, pure ingrediënten. Wij regelen alles voor je zodat jij kunt genieten van jouw dag!

Neem contact met ons op

Heb je al een lekker buffetpakket op het oog? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag!

 

Vraag mijn offerte aan