Buffetaanbieding

Je organiseert een gezellig feest of een informatieve bijeenkomst. Alles verloopt volgens plan en het wordt tijd voor de maaltijd. Wat is er op dat moment beter dan een heerlijk buffet? Wij hebben het antwoord! Een totaal verzorgd buffet waarbij wij alles voor je regelen. Zo houd jij tijd over voor je gasten. Klinkt goed? Dan is onze buffetaanbieding hét pakket voor jou.

Tot in de puntjes verzorgd

Als wij zeggen dat wij alles regelen, dan bedoelen we ook alles. Jouw gasten worden verwend met een uitgebreid en gevarieerd buffet, inclusief een drankenarrangement van 3 uur.  Daarnaast nemen we gratis een extra salade voor jullie mee. We regelen de bar, de dranken, de glazen, de porseleinen borden én het bestek. Onze gezellige barkeepers schenken de dranken en onze ervaren koks geven uitleg over het eten. Wat moet je dan zelf doen? Alleen nog maar genieten!

Aan ervaring geen gebrek

Buffetcatering is onderdeel van Catering Groep Nederland. Wij zijn door het hele land actief en kunnen ook jouw evenement verzorgen. Je bestelt bij ons al vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen krijg je de kok, de barkeeper en de transportkosten er gratis bij. Dat betekent gegarandeerd een gezellige bijeenkomst.

Onze aanpak

Bij de organisatie van een goed evenement komt veel kijken. Je moet met zoveel dingen rekening houden. Wij helpen je hier graag mee. Wij bieden een no-nonsens aanpak: onze communicatie is snel en duidelijk, wij doen wat we zeggen. Daarnaast bieden we helderheid en openheid met betrekking tot de prijs. Het neerzetten van een complete beleving met Buffet Catering Nederland is eenvoudig en geeft jou de tijd om je te richten op andere zaken.   

Klinkt goed?

Is deze Buffetaanbieding precies wat je zoekt? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook als je nog vragen hebt, stel deze  gerust. Wij helpen je graag!

VRAAG HIER DE BUFFETAANBIEDING AAN