Buffetaanbieding 2019

Deze buffetaanbieding is een compleet verzorgd pakket. Geef je gasten een mooie beleving waarbij je zelf niets hoeft te regelen.

Onze buffetaanbieding is uniek door de combinatie van het heerlijke buffet Proef & Ontdek met een 3-uurs drankenpakket en partyverhuur. Je gasten worden smakelijk vermaakt met een uitgebreid en gevarieerd buffet. Daarnaast verzorgen wij je gasten met heerlijke dranken en we regelen afgerokte statafels en bankensets. Tot slot verzorgen we ook nog kosteloos poseleinen borden en rvs bestek. Helemaal compleet!

Buffet Catering Nederland, met Lef en Liefde

Buffet Catering is onderdeel van Catering Groep Nederland, een cateraar met landelijke dekking. We zijn een ervaren buffet cateraar, uniek door de opvalllende open en persoonlijkebenadering. We staan voor een smaakvolle beleving voor al jouw gasten en doen dat met een gezonde dosis Lef en Liefde. Lef omdat we durven te kiezen voor andere producten en ons hiermee onderscheiden. Liefde staat voor de passie voor ons vak, die je voelt en proeft in onze producten.

Buffetaanbieding op elke locatie

Deze aanbieding bezorgen we door heel Nederland, op (vrijwel) elke locatie. Je bestelt bij ons al vanaf 25 personen. Vanaf 50 personen krijg je er ook een gratis kok en barkeeper bij en rekenen we geen transportkosten!

Regel het snel en makkelijk

Buffet Catering regelt snel en eenvoudig deze buffetaanbieding voor jou. Neem contact met ons op als je meer informatie wilt over deze aanbieding of vraag direct de buffetaanbieding aan!

VRAAG HIER DE BUFFETAANBIEDING AAN!