Italiaans buffet

Tafelen met vrienden, collega's en/of familie, met heerlijk eten uit de Italiaanse keuken. Boek nu via Buffetcatering.nl jouw culinaire avond voor slechts € 18,95 per persoon!

Italiaans eten en drinken

Courgette

Een tafel vol met Italiaanse gerechten, zowel koude als warme! Onze Italiaanse catering is een combinatie van pure Italiaanse gerechten, die onze koks aanvullen met smaakvolle salades en unieke hapjesPastasalade . Een goede keuze voor elke gelegenheid die je feestelijk wilt beleven met vrienden, familie en collega's! 

Compleet verzorgd Italiaans buffet

Als je kiest voor dit buffet, kies je voor een complete beleving. Buffet catering levert het buffet inclusief alle buffetmaterialen. Denk aan buffettafels en -rokken, chaving dishes, porseleinen servies en rvs-bestek. Wil je meer? Dat kan! Bekijk hier onze uitbreidingsmogelijkheden.

Drankenarrangement

Laat je gasten genieten van een lekekre drank bij dit buffet. Wij regelen het voor je, bestel hiervoor ons drankenarrangement en wij zorgen ervoor dat je gasten kunnen genieten van een bijpassende drank, bijvoorbeeld een passende wijn. Voor ons drankenarrangement betaal je een starttarief van € 6,50 p.p. 

Partyverhuur

Bij ons huur je eenvoudig partymaterialen. Zo kun je bijvoorbeeld je locatie aankleden aan de hand van het thema of de gelegenheid van je feest. Bespreek met ons je wensen, samen komen we tot een fantastisch concept!

Kok 

Tot slot maak je het feest compleet met een kok op locatie. De kok bereidt en begeleidt het Italiaans buffet en zorgt ervoor dat je gasten een onvergetelijke beleving mee krijgen. Als je minder dan 50 gasten uitnodigt voor het buffet, rekenen we voor de kok een uurtarief van € 35,-. Vanaf 50 personen komt de kok gratis mee! Bovendien rekenen we dan geen (gekoeld) transportkosten.

Meer informatie of Italiaans buffet bestellen

Wil je meer informatie over het Italiaans buffet? Neem dan contact met ons op. Of bestel direct het Italiaans buffet via onderstaande button!

Italiaans buffet bestellen
Een van onze andere mogelijkheden proberen?

Barbecue Catering Pizza Catering Catering op maat