Een inspirerende locatie voor je buffet!

Ben je op zoek naar een locatie voor je feest of event? Wij kunnen je een aantal aantrekkelijke locaties aanbieden. Variërend van eigentijds modern tot landelijk.  Je kunt denken aan een sfeervolle Orangerie, een landelijke Schaapskooi, een kerk of een industriële zaal, maar ook een voormalig radiotelegrafisch zendstation geheel aangepast naar een unieke high- impact evenementenlocatie.

Bekijk alle pakketten

Op eigen locatie

Op iedere locatie kunnen we in catering voorzien. Catering Groep heeft een landelijk aanbod dus als je wenst dat we bij jou op locatie komen,  doen we dat met alle plezier. We kijken dan samen naar de faciliteiten die er al zijn en wat we nog kunnen toevoegen. Zo kunnen we op jouw locatie een fantastische smaakvolle beleving creëren. 

Kromhouthal in AmsterdamLandelijke Orangerie MaarsbergenDe Basiliek, grote zaal

Creëer jouw locatie

Waar ruimte is,  kan gecreëerd worden. Door middel van onze luxe partytenten kunnen we een locatie creëren. Dat kan variëren van een pagode tent voor een sfeervol familiefeest tot een luxe aluminium frametent voor 500 gasten- voor een zakelijk event. Aankleding behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

Compleet buffetfeest op locatie

Wij verzorgen graag een compleet feest voor je. Buffetcatering biedt je een ruime keuze aan buffetpakketten, een drankenarrangement en partyverhuur. Vanaf 50 personen komt kosteloos een kok mee op locatie en rekenen we geen transportkosten. Onze partymanager kan het hele evenement organiseren en begeleiden. Dit all-in buffet is inclusief drankenpakket en barkeeper!

 

 

 

 

Meer informatie over buffetlocaties?

Wil je meer informatie over buffetlocaties? Neem dan gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Contact opnemen