Buffet verzorgen

Vanaf 25 personen kun je bij door ons een buffet laten verzorgen van hoogstaande kwaliteit, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het organiseren en verzorgen van totale feesten.

Buffetpakketten

Onze buffetpakketten zijn samengesteld door onze koks die passie hebben voor koken. Het pakket kun je uitbreiden met verschillende soorten vis en vlees.
 
Het buffet wordt totaal verzorgd en is inclusief de volgende materialen:
  • Biologisch afbreekbare wegwerp borden, bestek & servetten (voor een meerprijs van €1, 50 ontvang je porseleinen borden en RVS-bestek);
  • Buffet tafels en buffetrokken

Vanaf 50 personen is de kok kosteloos aanwezig om het buffet te begeleiden en het eten te bereiden.

Event verzorgen

Het is ook mogelijk dat wij de gehele organisatie van het event op ons nemen. We creëren originele en succesvolle events.

Het buffet kan uitgebreid worden met:

  • Ons drankenpakket, dit is inclusief barkeeper, koelingen, tapinstallaties, bar, glazen, bekledingsmateriaal, schoonmaakkosten. 2 uur onbeperkt drinken voor € 5,50 en elk uur extra € 2,-per uur.
  • Partyverhuurmaterialen, zoals party tenten, tafels, stoelen, podia ed.
  • Event manager, wij kunnen het evenement of de barbecue partij totaal verzorgen en organiseren, op jullie eigen locatie of op voor ons bekende locaties. Graag komen wij vrijblijvend langs om al deze punten met je door te nemen.