Buffet verzorgen

Vanaf 25 personen kun je door ons een buffet geheel laten verzorgen van hoogstaande kwaliteit, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het organiseren en verzorgen van totale feesten.

Bekijk alle pakketten

Buffetpakketten

Onze buffetpakketten zijn samengesteld door onze koks die passie hebben voor koken. Het pakket kun je uitbreiden met verschillende soorten vis en vlees.
 
Het buffet wordt totaal verzorgd en is inclusief de volgende materialen:
  • Porseleinen borden en RVS-bestek);
  • Buffet tafels en buffetrokken

Uniek in Nederland

Vanaf 50 personen is de kok kosteloos aanwezig om het buffet te begeleiden en het eten te bereiden. Bovendien rekenen we vanaf 50 personen geen transportkosten. 

Event verzorgen

Het is ook mogelijk dat wij de gehele organisatie van het event op ons nemen. We creëren originele en succesvolle events. Het buffet kan uitgebreid worden met:

  • Ons drankenarrangement, dit is inclusief barkeeper, koelingen, tapinstallaties, bar, glazen, bekledingsmateriaal, schoonmaakkosten.  Je gasten kunnen 2 uur onbeperkt drinken voor € 7,50 en voor elk uur extra betaal je € 3,50 per uur.
  • Partyverhuurmaterialen, zoals party tenten, tafels, stoelen, podia ed.
  • Event manager, wij kunnen het evenement of partij totaal verzorgen en organiseren, op jullie eigen locatie of op voor ons bekende locaties. Graag komen wij vrijblijvend langs om al deze punten met je door te nemen.

Offerte aanvragen