Buffet inclusief kok

Ben je op zoek naar een buffet inclusief kok? Dan ben je hier aan het goede adres! Buffet Catering Nederland heeft veel ervaring met de catering op partijen. Bij ons komt de kok gratis mee op locatie bij een bestelling vanaf 50 personen. Hij bereidt het buffet op de locatie en verzorgt je gasten met de heerlijkste gerechten.

Bekijk alle pakketten 

Aanbod buffet pakketten

Buffet catering biedt een gevarieerd aanbod aan buffet pakketten, van oer-Hollandse stampotten tot Italiaans of een exclusief najaarsbuffet. Voor ieder budget en elke gelegenheid hebben onze koks buffetten samengesteld. Bekijk hier ons aanbod! Wil je liever iets anders? Bij ons zijn je wensen bespreekbaar! Neem gerust contact met ons op, dan komen we samen tot een mooi concept!

Dranken all-in bij buffet

Naast het buffet inclusief de kok, kun je ook kiezen voor een uitgebreid drankenpakket, zodat je gasten voorzien worden van een heerlijk frisse drank bij het buffet. Voor slechts € 7,50 per persoon regelen we dranken en alle bijbehorende materialen en schoonmaak ervan. 

Maak een afspraak

Ben jij geïnteresseerd om de catering van Buffet Catering in te zetten? Vraag dan online een offerte aan. Als je nog  vragen hebt, kun je bellen!

Offerte aanvragen