Coronaproof Buffet

Op zoek naar een buffet cateraar die jouw diner compleet kan verzorgen? En waarbij alle geregeld wordt met in achtneming van de huidige richtlijnen gesteld door het RIVM en uiteraard op 1,5 meter afstand? Buffet Catering Nederland helpt je graag, helemaal coronaproof!

Coronaproof buffet catering op 1,5 meter afstand

Onze buffetten kunnen we geheel coronaproof klaarzetten bij jou op locatie. Of je nu op zoek bent naar een buffet voor een bedrijfsbijeenkomst, of gewoon gezellig met familie of vrienden een etentje wilt houden. Wij helpen je graag. Het buffet wordt zo opgesteld dat de anderhalve meter tussen je gasten gewaarborgd wordt. Daarbij zorgen wij ook voor:

  • Diverse desinfectiepunten
  • Benodigde protocollen

Dit doen we geheel kosteloos.

buffet coronaproof op 1,5 meter

Buffet bij je bedrijfsfeest, op je bruiloft of bij je thuis

Bij jouw bedrijf, op locatie of bij jou thuis! Wij kunnen overal onze buffetten plaatsen, als er voldoende ruimte is. We hopen dat er binnenkort weer grotere groepen bij elkaar mogen komen en zijn je dan graag van dienst!

Voor welk buffet ga jij?

Bij Buffet Catering Nederland bieden wij verschillende buffetpakketten aan. Voor iedereen en ieder budget hebben wij een wel een passend pakket. Onze pakketten bevatten smaakvolle en verse ingrediënten. Al onze buffetten zijn uit te breiden met een drankenarrangement. Zo hoef je nergens meer naar om te kijken, dat is wel heel makkelijk!

Compleet verzorgd buffet

Wij verzorgen het buffet van A tot Z. Vanaf 50 personen is de prijs inclusief transportkosten en een medewerker die ter plaatse alles klaarzet en waar nodig het buffet aanvult. Ook zorgen wij voor buffettafels, borden en alle materialen die voor het buffet nodig zijn. Wij zorgen ervoor dat alles op tijd klaar staat en ruimen alles na afloop weer netjes op. Zo heb jij nergens meer omkijken naar.

Wat betekent het coronavirus / Covid-19 voor jouw buffet?

Buffet Catering Nederland neemt alle maatregelen die het RIVM oplegt rondom het coronavirus uiterst serieus. Wij voldoen aan alle hygiëneregels en HACCP richtlijnen. Hiermee voldoen wij ook aan de maatregelen van het RIVM en meer! Buffet Catering Nederland zal jouw bestelling conform afspraak leveren met enkele extra veiligheidsmaatregelen. Zo schudden onze medewerkers geen handen en gebruiken zij regelmatig desinfecterende handreinigingsgel.

Meer informatie of bestellen?

Wil je meer weten over onze mogelijkheden of heb je specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag. Via onderstaande button kun je ook direct een offerte opvragen.

vraag mijn Offerte aan