Blog -

Een 21 diner om nooit te vergeten!

Wie ga je uitnodigen op je 21 diner?

Het is belangrijk om na te denken over wie je wilt uitnodigen op je 21 diner. De gasten maken het feest. Als je je echt aan de traditie wil houden, nodig je als vrouw alleen je vriendinnen uit en als man alleen je vrienden. Maar elke traditie kan worden aangepast en zo kan ook hier prima mee worden gesjoemeld. Het is misschien ook wel leuker om zowel je vrienden als je vriendinnen te mengen, de keuze is natuurlijk aan jou.

Ga voor een uitnodigende uitnodiging

Het is wel de bedoeling dat de gasten komen opdagen op jouw 21 diner. Besteed daarom genoeg aandacht aan de uitnodigingen die je de deur uit stuurt. Het is leuk om een thema aan te houden die ook doorschemert in de uitnodiging. Zo kun je thema’s kiezen gebaseerd op:

  • Jouw favoriete muziekstijl
  • Tijd van het jaar
  • Jouw geboortejaar
  • Een bepaald land

Haal het echter niet in je hoofd om deze uitnodigingen digitaal te versturen. Een echte uitnodiging voor een 21 diner hoor je via de post te ontvangen. Het is aan jou de taak om deze uitnodiging zo zorgvuldig mogelijk te ontwerpen. Naast het uiterlijk van jouw uitnodigingen moeten ze ook tijdig worden verzonden. Een week van tevoren is veel te kort en jouw potentiële gasten kunnen dan al van alles gepland hebben. Stuur daarom minstens een maand van tevoren de uitnodiging. Op die manier heeft iedereen genoeg tijd om die datum vrij te houden voor jouw 21 diner.

Het 21 diner menu

We hebben het tot nu toe alleen gehad over de voorbereidingen. Het belangrijkste is uiteraard het 21 diner zelf. Wat staat er op het menu en ga je uiteindelijk serveren? Het moet een maaltijd zijn om nooit te vergeten, dat is één ding dat zeker is. Wat je precies serveert ligt helemaal bij jou. Het zou wel leuk zijn als het past bij jouw gekozen thema. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor:

Voor welk menu je ook gaat, één ding moet je ten alle tijden in het achterhoofd houden: maak het jezelf niet te moeilijk. Een 21 diner organiseren is eenmaal veel werk en kan een hoop stress met zich mee brengen. Het gevaar ligt op de loer dat je zelf vergeet te genieten en dat zou zonde zijn. Het zou natuurlijk helemaal ideaal zijn als een externe partij het 21 diner compleet voor jou zou verzorgen.

Waar je zo’n diner kunt bestellen?

Je raadt het waarschijnlijk al, bij ons! Buffetcatering heeft verschillende buffetten en regelt het gehele 21 diner van A tot Z. Zo regelen wij de dranken en zelfs de locatie als je dat wilt. Ons hart klopt voor de horeca en voor ons vak. Dat zie je, dat voel je en dat proef je. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk gerust onze verschillende pakketten. Heb jij speciale wensen? Neem dan gerust contact met ons op en wij zorgen ervoor dat jouw 21 diner een heus succes wordt waar je nog jaren met een glimlach op terugkijkt!