Veel gestelde vragen


Klik op de categorie waarop uw vraag betrekking heeft:


Wat krijg ik allemaal bij mijn bestelling?

Bij uw bestelling zitten chaving dishes inclusief brandgel (tangen, opscheplepels, sauslepels), standaard leveren wij wegwerpborden, wegwerpbestek en servetten. Indien u gebruik wilt maken van porseleinen servies en rvs bestek dan is dat mogelijk voor een meerprijs van € 1,50 pp excl. BTW incl. schoonmaakkosten. Buffetlakens zijn eveneens inbegrepen, hetgeen niet standaard wordt geleverd zijn de buffettafels, vuilnisbakken en alle overige Party Verhuur-materialen. Vanaf 50 personen; Let op dit staat voor 50 personen vanaf 12 jaar! (oftewel volledig betalende personen) is de kok en het transport kosteloos. Indien u ook de Dranken bij ons besteld is het barpersoneel ook inbegrepen. Dranken Onbeperkt is inclusief: schoonmaakkosten, koeling, tapinstallatie, bar met spoelbak, glazen, barpersoneel en bedieningsmateriaal.


Kan ik nog bestellen?

Tot hoever van te voren heb ik de mogelijkheid om te boeken?
Om er zeker van te zijn dat een bepaalde datum nog vrij is kunt u het beste zo spoedig mogelijk boeken. Hoe later in het seizoen u boekt, hoe groter de kans dat deze datum volgeboekt is. Indien u op korte termijn (een aantal dagen van te voren) wilt bestellen is het handig om dit telefonisch na te vragen op nummer: 0318-611862.

Kan ik ook een partij op zondag boeken?
Nee helaas, op zondagen is ons bedrijf gesloten.


terug naar het begin


Aantallen personen

Personen

Met hoeveel personen moeten we minimaal zijn om te kunnen bestellen?
Vanaf 25 personen kunt u een bestelling plaatsen, of bij meerdere partijen per jaar (dit geldt met name voor organisatiebureaus ed.) in overleg ook daaronder. Eveneens is er (in overleg met onze planning) de mogelijkheid om bestellingen onder de 25 personen in Veenendaal op te halen en de volgende dag terug te brengen. Indien u onder de 50 personen besteld krijgt wel een meerprijs voor transport (€ 0,80/km excl. BTW) en indien u een kok wenst ook een meerprijs voor de kok (€ 35,-/uur excl. BTW).

Hebben jullie een maximaal aantal personen dat jullie cateren?
Nee.

Kan ik nog wijzigen?
U kunt wijzigen tot 1 week voor uw feest, waarbij u omtrent het aantal personen een marge heeft van 10% ten opzichte van het geboekte aantal. Afhankelijk van het aantal personeelsleden (koks en bedienend personeel) dat voor uw partij gereserveerd is.


terug naar het begin


Aantallen pakketten, gerechten

Pakketten

Pakket 1 bestaat uit een keuze van 5 soorten vlees, is dit een keuze of krijg je alle 5 de soorten?
De pakketten zijn (door jarenlange ervaring) zo samengesteld dat je van het ene gerecht meer krijgt dan van het andere. Bij de 1e twee pakketten is er de keus uit nasi of bami, bij het 3e pakket krijgt u beide. De beenham in het 2e pakket wordt gesneden aangeleverd. De beenham in het 3e pakket wordt heel aangeleverd, wilt u dat anders dan is dat in overleg mogelijk.

Moet ik voor het exacte aantal personen bestellen of kunnen er veel meer mensen van eten en kan ik minder bestellen?
Zeker bij het drankenpakket is het zo dat u voor het juiste aantal mensen moet bestellen, doordat er dranken onbeperkt pakket per persoon wordt aangeboden. Eveneens geldt dat voor de buffetpakketten. Deze zijn (door jarenlange ervaring) zo samengesteld dat er voor het bestelde aantal personen voldoende gerechten geleverd worden, maar er is uiteraard variatie in de hoeveelheid per gerecht. Door deze jarenlange ervaring kunnen wij onze pakketten ook zo scherp blijven leveren.

Mogen de gerechten die over zijn, achter gelaten worden door de kok? We hebben er immers voor betaald?
We begrijpen uw reactie, maar ook wij moeten en willen voldoen aan onze HACCP-regels en de regels van de Keuringsdienst van Waren. De koks moeten voedselveilig werken en mogen geen eten achterlaten op de locatie Dit is een regel die wij vanuit de Keuringsdienst van Waren moeten hanteren. Zo weten wij zeker dat het eten ook direct is opgegaan. Het risico is groot om het eten achter te laten zonder dat we er toezicht op hebben. Alleen op deze manier kunnen wij garanderen dat het product dat u nuttigt 100% voedselveilig is geproduceerd en verwerkt.

Kan ik het aantal personen of eventuele Party Verhuur nog wijzigen?
Graag hebben wij twee weken van te voren een goede schatting van het aantal personen. Daarnaast willen we graag 1 week van te voren de exacte aantallen weten, waarbij u omtrent het aantal personen een marge heeft van 10% ten opzichte van het geboekte aantal. Als het voor u niet mogelijk is dit een week van te voren te laten weten maken wij in overleg een uitzondering zodat u het nog tot 2 dagen van te voren kunt laten weten, hierbij geldt weer de marge heeft van 10% ten opzichte van het geboekte aantal. Afhankelijk van het aantal personeelsleden (koks en bedienend personeel) dat voor uw partij gereserveerd is. Party Verhuur kan aangepast worden mits het logistiek mogelijk en nog op voorraad is, dit gaat altijd in overleg met onze planning.


terug naar het begin


Personeel

Is personeel bij de prijzen op internet inbegrepen?
Ja, vanaf 50 personen worden de partijen geleverd incl. kok. Indien u er het Drankenpakket bij besteld is ook de barkeeper (vanaf 50 personen) bij de prijs inbegrepen.

Hoelang is een kok aanwezig?
De kok heeft gemiddeld een half uur opbouwtijd nodig, afhankelijk van het aantal personen is een kok gemiddeld 2 uur aanwezig. Indien uw gasten over een langer tijdsbestek arriveren en het buffet daardoor langer duurt, dient u dit door te geven bij uw bestelling.

Is het mogelijk bij een bestelling onder de 50 personen een kok erbij te huren, en wat zijn hier de kosten van?
Ja dit is in overleg mogelijk. De kosten van een kok bedragen € 35,- per uur, waarbij u rekening dient te houden met 0,5 uur opbouwtijd voor aanvang van uw Buffet en een half uur afbouwtijd na afloop van uw Buffet. Tevens betaalt u bij een bestelling onder de 50 personen transportkosten a € 0,80 per kilometer.


terug naar het begin


Speciale gerechten, menuaanpassingen

Heeft u ook menu’s voor vegetariërs en mensen die geen varkensvlees eten?
Ja, er zijn speciale menu’s. De inhoud van deze pakketten is per seizoen verschillend en afhankelijk van de pakketkeuze.

Is het mogelijk om een pakket te wijzigen?
Ja u kunt in overleg met ons een wijziging in het pakket doorgeven, afhankelijk van de wijziging zal hier een meer- of minderprijs aan vast zitten.

Is het mogelijk om van verschillende pakketten te bestellen bijvoorbeeld 50 x pakket 1 en 20 x pakket 2?
Nee, u bestelling dient uit 1 pakketsoort te bestaan.


terug naar het begin


Verlengen drankenpakket

Is het mogelijk om het drankenpakket op de avond te verlengen?
Ja, dat is mogelijk bij minimaal 50 personen voor € 2,- pp per uur excl. BTW. In deze prijs is per 100 personen standaard 1 personeelslid van CGN inbegrepen. De overige personeelsleden die op uw partij aanwezig zijn worden doorberekend met een meerprijs van € 35,- excl. BTW p. u. pp.. Als u van te voren het gewenste aantal uren opgeeft en dat onveranderd blijft dan is er geen meerprijs voor personeel.

Is er bediening mogelijk voor het serveren van de drankjes?
Ja, dat is mogelijk, er is standaard een barkeeper inbegrepen, maar als u bediening aan de tafels wilt dan is de meerprijs per extra persoon personeel voor de dranken € 35,- pp per uur excl. BTW.


terug naar het begin


Levering

Levering met bijkomende kosten

Welke postcodes vallen in jullie leveringsgebied?
Wij leveren door heel Nederland. Voor de eilanden berekenen wij een toeslag. Neem hiervoor contact op met ons.

Ik wil bestellen maar ik woon niet in het gratis bezorggebied. Wat is de meerprijs?
Er wordt dan een meerprijs gerekend vanaf het bezorggebied a € 0,80 per kilometer.


terug naar het begin


Betaling

Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Indien u bij ons een optie plaatst of een boeking doet ontvangt u een orderbevestiging, daarin staat vermeldt op welke wijze u kan betalen. D.m.v. aanbetaling of eenmalige incasso.


terug naar het begin


Party Verhuur

Is het mogelijk om alleen Party Verhuur-materialen bij jullie te bestellen zoals een BBQ of statafels?
Nee, Party Verhuur-materialen verhuren wij alleen in combinatie met onze cateringservice.


Algemene voorwaarden

Deze worden bij uw bestelling als bijlage toegevoegd, of indien u hetgeen per post ontvangt staan deze vermeldt op de achterzijde van ons briefpapier. U kunt onze Algemene Voorwaarden ook aanvragen Deze kunt u per e-mail opvragen, alleen e-mailtjes waarin ook uw naam en een telefoonnummer staan vermeld worden in behandeling genomen.


Uw antwoord staat er niet bij?


Klik dan hier om te mailen met Buffet Catering Nederland, alleen e-mailtjes waarin ook uw naam en een telefoonnummer staan vermeld worden in behandeling genomen.

terug naar het begin